Къде в Бургас....

• 108 332
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
Знаете ли, къде в Бургас  има изкупуване на пластмаса?Става въпрос за немалки количества от битова, и пластмаса за промишлени цели.

# 316
Пиргос на 2 етаж може да пробваш перуки, срещу заплащане, разбира се.
Естествено. Laughing
 Сега да ви питам още нещо, тъй като вече съм синеока трябва да ползвам подходящия за този цвят грим.Така че, търся добра гримьорка.Ако се намери някой да ме упъти. LaughingА, в Трията на третия етаж някой посещавал ли е студиото за красота, там дали има?
Аз лчино не бих се доверила на всеки гримьор. Мога да ти дам телефона на Мирослава ако искаш! Тя гримира префектно. Да гримираш трябва да имаш усещане за цветове, много опит и задължително учат анатомия тези които смятат да се занимават с грим професионално.
Друг е въпроса, че всяка фризорка напоследък предлага и грим, но гримовете са като от калъп. Всички изглеждат еднакво!

# 317
Ji, Мирослава наистина е много добра. Не взима малко, но колко точно не знам(нещо ми се въртят някакви 30 лв.)

# 318
ОК, давайте телефон! Точно това търся, затова и питам тук.Търся гримьор с препоръки. Laughing

# 319
0888348344 - Мирослава

Гаранция че ще останеш доволна. Страшно позитивен човек и перфектен професионалист. Simple Smile

# 320
wish, благодаря ти!  bouquet

# 321
И аз да кажа една добра дума за Мирослава!  PeaceГримира ме за сватбата,няма такъв професионализъм! Чудесна е,много отзивчива и наистина работи прекрасно. Прикри ми всички пъпчици по лицето, направи ми едни сочни,ама сочни устни. Грима не е лесна работа,аз лично разчитам предимно на себе си,но тя е  наистина добра!

# 322
И мен ме гримира за сватбата! Simple Smile
Имах и няколко други повода по които ме е гримирала! Simple Smile
Истината е че после така ми се свиди да си измия лицето ... Simple Smile

Ji, сигурна съм че ще останеш доволна а и ако снимчица с грима покажеш ще съм много доволна! Wink

# 323
  • Бургас
Хайде да питам и аз нещо - отдавна ми се върти идеята да изкарам курсове за Фотошоп и Корелдроу.Нещо сама не мога да се справя  Rolling Eyes Виждала съм обяви в "Ало Бургас".  newsm78

Някой може ли да ми прпоръча къде ,най-добре ако е от личен опит.

# 324
 Галхен, тоя Фотошоп не е проста работа, 500 стр. е книгата му.Само с един курс няма да стане. Laughing
 wish, аз искам да ми предложи грим за очите, тъй като съм със сини лещи, и ефекта от тях е по-добър с подходящ грим. Simple SmileМ/у другото днес и сама постигнах доста добри резултати, но все пак искам и проф.съвет. Laughing

# 325
  • Бургас
Трябват ми начални познания,после ще се оправям с книгите. Peace

# 326
Хайде да питам и аз нещо - отдавна ми се върти идеята да изкарам курсове за Фотошоп и Корелдроу.Нещо сама не мога да се справя  Rolling Eyes Виждала съм обяви в "Ало Бургас".  newsm78

Някой може ли да ми прпоръча къде ,най-добре ако е от личен опит.
Аз не съм ходила на уроци, но винаги когато някой се е опитвал да ми обясни нещо не съм могла да разбера докато сама не пипна програмата! Най-добре си я инсталирай и започни да я разглеждаш! Този сайт ще ти е изключително полезен ... http://uroci.net/, а ако искаш можеш да се регистрираш тук http://photo-forum.net/index.php и тук http://photo-cult.com/! На мен много ми помогнаха там с обяснения какво и как се прави и мисля че сега се справям много добре, но пусто нямам време! Simple Smile
Иначе тук можеш да видиш моите опити - http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_NAME=sunny_s

# 327
  • Бургас
wish,  ти си направо професионален фотограф , възхищавам се на творбите ти ,къде ще се меря аз с професионалисти smile3501

Аз преглеждах в началото темите за Фотошоп,и уроци си свалих,но момичетата са много напред с материала,имаха познания от началото,а аз имам само бегла представа ,общо взето как да си оправя снимки.Нещо като пате в калчища се чуствам като се опитам да направя нещо.

Затова си мисля,че един курс ще ми дойде добре като за начало.Иначе ще го погледна този сайт ,който ми даваш,може пък да получа някакво просветление .

# 328
  • Бургас
wish страхотни снимки!  bouquet
С какъв апарат си ги правила?

# 329
Къде в Бургас мога да си поръчам булченска рокля, но да ми я направят както трябва?

Общи условия

Активация на акаунт