Къде в Бургас....

• 108 230
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
Някой да знае къде се провеждат качествени курсове за маникюр.

# 421
Момичета помагайте Wink
От къде мога да намеря това Praynig Praynig Praynig

Моята приятелка го търси под дърво и камък
(крем против стрии)

Крем против стрии на Чико има в аптека "Марешки" на Фердинандова.
Преди 2 седмици го гледах и се колебаех между него и Мустела.
Цената май беше 22 лв.

# 422
Като стана дума за Марешки, имат аптека и в Славейков, 55-ти блок, от към задната страна, малко към края му.

# 423
  • у дома
Валя,ако не ти е много скъпо погледни в Бианка - има в Трия на 2 етаж в дъното в ляво и малко по-надолу от х-л България,след китайската храна.Аз от там спасявах положението.Панталоните повечето са по 99 лева,но има и по-евтини и по-скъпи.Има и дънки.

Друго , ако имаш път към Сливен - там има магазин на Мотиви,има и дрехи с по-големи размери.
ooooh! до там ли чак няма бе, Гале  Tired
аз от Трията си купувам дънки, там имат големи номра, но за пантлони не съм видяла. Ще отида утре, скъпо не скъпо, то избор няма... Tired

# 424
  • Бургас
Дотам чак опрях аз   Embarassed като няма нищо в Б-с, но слава богу вече рядко ходя в Бианките, и на теб пожелавам да не е задълго. Иначе панталони има повече от отколкото дънки.

# 425
  • Бургас
А ако някой може да ми каже, от къде да си купя панталони - спортни, елегантни и спортно-елегантни № 48, бълг номерация или № 34 - дънкена, ще съм много благодарна,   bouquet

Скарана съм с имената на магазините.
Дънки - магазина с/у кафето на х-л България. Там имат голямо разнообразие на дънки, номера и цени.
Всъщност единия магазин за дънки има и малко дрехи е от лявата страна на бингото, а от дясно е другия магазин за спортни дрехи, там имат също много модели големи номера на по сносни цени.
Другия магазин за дънки е зад кино Септември, мисля че е точно до магазина с многото щандове.
Панталони  в Престижа на първия етаж (Йонона, Йоланда ли).
В Бянката в момента новата колекция панталони и дънки са по 99лв.
Зад гърба на стария свободен има магазин на една русенска фирма (намира се до Той и Тя), Маркам мисля имат хубава конфекция на добри цени и в магазина в уличката на Малебу, последния на ъгъла.

Ох, дано ме разбра. Whistling

# 426
Здравейте момичета. Някой знае ли телефони и адрес на кабинета на д-р Калчева
( гинеколожката).

# 427
  • Бургас
Калчева -840808,на ъгъла на Гладстон и Александър Велики , срещу Пожарната

Последния магазин е на фирма Росита,има го и в райна на Стоматологията,но по-надолу, а зад кино Септември е Марксман.

# 428
  • София
Може вече и да е питано, сори за което.

Къде на лесно в центъра мога да намеря продукти на Kerastase и професионалната серия на L'Oreal ?

# 429

Последния магазин е на фирма Росита,има го и в райна на Стоматологията,но по-надолу, а зад кино Септември е Марксман.

Много благодаря за инфото.

# 430

Много благодаря за инфото.

За съжаление в близките дни няма свободни часове Cry

# 431
  • Бургас
Опакаха се и други момичета,че много трудно става вреждането там. Confused Трябвало рано сутрин от  9 до  9,30  да се обадиш и само в четвъртък.

# 432
  • Бургас

В Пловдив.

# 433
  • Бургас

ТенкЮ Галхен, ти си ме разбрала. Wink

# 434

В Пловдив.

Joy
Чувала съм, че и в Мексико има една добра маникюристка ... Joy

Нищо лично, но аз останах с впечатлението, че момичето пита за Бургас... Wink

Общи условия

Активация на акаунт