Къде в Бургас....

• 108 227
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
Синът ми скоро ще има рожден ден и се чудя къде да му организирам купона така ,че да му е интересно на него и на приятелете му.Ако някой има някъква идея ,моля да я сподели.

# 451
  • Paris
МILLKA на колко става детенцето?

# 452
искам да ви попитам къде има хубави масивни гривни с камъни.В смисъл целите да са с камъни,а само сварзващия материал да е или сребро или просто някаква си пластинка.Благодаря ви предварително Simple Smile

# 453
Синът ми скоро ще има рожден ден и се чудя къде да му организирам купона така ,че да му е интересно на него и на приятелете му.Ако някой има някъква идея ,моля да я сподели.
В Макдоналдс, Смарти парти /до бариерата на паркинга на х-л България/, една  нова фирма срещу входа на басейна на Младежкия дом, друга нова на Райна Княгиня /пресечка на Богороди/ до един от Гролшовете.

# 454
А къде има магазин Бонжур?

На Александровска, срещу х-л България

# 455
  • София

Срещу хотел България.  Peace

На Александровска, срещу хотел България!

На Александровска, срещу х-л България

Stop

Момичета, четете поне 5 мнения преди вас, за да не се повтаря само едно и също.  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 12:10 от Иля

# 456
Здравейте ! Да попитам къде мога да си купя ЛЕДОКАИН ,но не като мазило,а под формата на спрей  newsm78 Трябва ми,защото изпитвам голяма болка при кола маска на триъгълника  Confused
Обиколих няколко аптеки,но имаше само кремчето,а на мен ми трябва спрей иначе кола-та не хваща добре  Rolling Eyes

# 457
Здравейте ! Да попитам къде мога да си купя ЛЕДОКАИН ,но не като мазило,а под формата на спрей  newsm78 Трябва ми,защото изпитвам голяма болка при кола маска на триъгълника  Confused
Обиколих няколко аптеки,но имаше само кремчето,а на мен ми трябва спрей иначе кола-та не хваща добре  Rolling Eyes

В денонщната аптека на Поморина ( бл 1 в Славейков). Дори да го няма в наличност, до 24 часа ще ти изпълнят поръчката. А и там цените са доста сносни  Peace

# 458
Много ти благодаря   bouquet  Hug

# 459
Момичета,
дайте телефон на фирма, която пръска срещу хлебарки.

# 460
Момичета,
дайте телефон на фирма, която пръска срещу хлебарки.
Не знам за телефони ....но си мисля ,че ХЕИ може би ще предлагат нещо. Thinking

# 461
Блг., Дими!
Ще питам в понеделник там.

# 462
Синът ми става на 10години и вече сме празнувяли в Мак Донълс и Смарти парти,иска ни се нещо по-различно,  забавно,моля някой който  е пресъствал или организирал такъв купон да сподили .

# 463
Синът ми става на 10години и вече сме празнували в Мак Донълс и Смарти парти,иска ни се нещо по-различно,  забавно,моля някой който  е присъствал или организирал такъв купон да сподели .
В Караокето организират рождени дни. Не съм сигурна дали само събота и неделя, или и през седмицата. Най-добре да попиташ. Но винаги като сме в детския кът, горе има рожден ден. И децата са горе-долу на възрастта на сина ти. Нямам идея какво точно включва програмата, но със сигурност има детско караоке.

# 464
  Момичета, препоръчайте ми добра масажистка.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт