Къде в Бургас....

• 108 219
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
Привет, моля ви се ако някой е на Комнет да ми обясни защо DC-то не тръгва( сменила съм адреса на сървъра и пак не става)

# 466
  • Бургас
И при мен не се свързва,сигурно е спрян достъпа,нали имаше разни акции ,може и това да е .Ако искаш звънни на 800 416 да питаш.

# 467
И при мен не се свързва,сигурно е спрян достъпа,нали имаше разни акции ,може и това да е .Ако искаш звънни на 800 416 да питаш.
Питах ама се правят на интересни. Не можело да не става. Или пък ми казват че компа ми бил развален и да им го нося.

# 468
Момичета,
дайте телефон на фирма, която пръска срещу хлебарки.
Фирма  Елидор GSM 0887600830.0897994366 тл.056684524

# 469
Питах ама се правят на интересни. Не можело да не става. Или пък ми казват че компа ми бил развален и да им го нося.
мисля, че е заради атаката срещу торентите, спряли са го за известно време и като отшуми пак ще го пуснат

# 470
Синът ми става на 10години и вече сме празнувяли в Мак Донълс и Смарти парти,иска ни се нещо по-различно,  забавно,моля някой който  е пресъствал или организирал такъв купон да сподили .
Или пък рожден ден край басейна в х-л България. Една наша съфорумка така направи миналата година. Много ме изкефи идеята.

# 471
Привет, моля ви се ако някой е на Комнет да ми обясни защо DC-то не тръгва( сменила съм адреса на сървъра и пак не става)
Изтегли новата версия

# 472
 Ние сме на Унакс и ние нямаме DC++
 Aко е заради версията мисля, че ще се изписва съобщение с препоръка за изтегляне на нова.

# 473
......някое кръчме с жива музика-чалгийка.
освен Национала и Домино-то,за др не се сещам  Rolling Eyes
помагайте.  Praynig
Воденицата, Теньовата къща, Родевата къща .......  newsm78
В Теньовата къща, няма жива музика.
Рубина
Танграта (бившото Стефано)
Амадеус (преди имаше музика, ама не чалга)
А къде се намира Рубина и Амадеус? Някой ходил ли е там? Стават ли танци? Отзиви?
Цитат
Аз живея в кс Вьзраждане ще ти дам инфо за градините наоколо Шпунг-ул П,Евтимий111 "защо-защо"над у-ще Л,Каравелов и "патиланци "до Младежкия дом.Моята дьщеричка ги обиколи всичките иот 3те сьм доволна цените са в зависимост от времето -колкото повече-толкова по ниска цена за час newsm10
Можеш ли да опишеш в подробности как минава един ден там и съответните цени?

# 474
Има една много хубава кръчма с жива музика, " Банско " мисля се казва. Намира се точно на лицето на паркинга на Кирил и Методий, под сградата на филхармонията. Става весело, много се танцува, пеят момче и момиче.

# 475
Има една много хубава кръчма с жива музика, " Банско " мисля се казва. Намира се точно на лицето на паркинга на Кирил и Методий, под сградата на филхармонията. Става весело, много се танцува, пеят момче и момиче.
Но песните,които пеят не са чалга в никакъв случай - македонско е предимно  Simple Smile Чалги много рядко,най-много едно две поп фолк парчета,които не са много брутални.Няма танцуване по масите и т.н. Това е политика на заведението  Heart Eyes

# 476
Да, няма от " онази " чалга Simple Smile
Мацката такова заведение ли търси?

# 477
Да, няма от " онази " чалга Simple Smile
Мацката такова заведение ли търси?
Не знам,но от изброените аз и препоръчвам "Банско" и "Родевата къща" макар че на второто цените са малко по-високички  Simple Smile

# 478
Впрочем в "Родевата къща" в зимната градина няма оркестър.Там минават едни така да ги нарека "подвижни свирачи" (които и на Теньовата къща също ходят). Това са 4-ма мъже с по един инструмент,минават по масите и пеят в хор докато свирят... На мен не ми допадат много,зависи от вкуса все пак .

# 479
В таверната на Родевата май имаше чалга...Скоро не съм ходила Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт