Къде в Бургас....

• 108 236
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
   Момичета, ако някой види помещение около 60-100 кв.м, за под наем нека ми пише Hug Някъде за Лазур или около центъра Crazy

# 166
   Момичета, ако някой види помещение около 60-100 кв.м, за под наем нека ми пише Hug Някъде за Лазур или около центъра Crazy

В Лазур ми казаха, че има наскоро, близо до ТВ-Микс. Утре специално ще мина да проверя за координати, че не мога да ти го обясня и ще ти пиша. Аре, тъкмо да си ми налбизо  smile3508
Освен това на Кирил и Методий даваха едно помещение преди като търсех. Разрови се назад в темата някой ми беше казал за него.

# 167
Момичета,искам да ви питам,къде в Бургас мога да си купя електронен кантар/не много скъп Rolling Eyes/Гледах в ТСМ едни по 15лв...ако имате впечатления от тях?! newsm78

# 168
Аз си купих електронен кантар от Метро за 30лв. Доволна съм. Беше на промоция и освен килограмите измерва и мазнините.

# 169
Аз си купих електронен кантар от Метро за 30лв. Доволна съм. Беше на промоция и освен килограмите измерва и мазнините.
Скоро ли си го купи?

# 170
Знаете ли дали в Бургас има детски кът "Патиланци"?
Освен сладкарницата в "България" знаете ли други места за деца?
В операта(до кукления театър) детския кът е в ремонт.

# 171
Къде се измести Биг-шопа, който беше в горния край на Александровска, знаете ли?

# 172
  • Бургас
Къде се измести Биг-шопа, който беше в горния край на Александровска, знаете ли?

И аз това се чудя newsm78 когато го затвориха имаше табела на вратата,че ще е на ул. Македония,но поне в тази част ,която е откъм главната нямаше , не съм проверявала след Ботева дали го няма.Сестра ми пък чула,че ще ги закриват този тип магазини,но ТСМ още си стоят.

# 173
Момичета, предложете ми салон където да си оформя веждите, преди ходих при една козметичка, но тя всеки път вдига цените.
И ако може, кажете и цената.

# 174
  • Бургас
Момичета, предложете ми салон където да си оформя веждите, преди ходих при една козметичка, но тя всеки път вдига цените.
И ако може, кажете и цената.

В кой район?

# 175
Аз съм в Меден Рудник, но не ми пречи да сляза и до центъра.

# 176
Момичета знам, че не е по темата, но ако можете помогнете ми. Някой знае ли в Бургас Частна детска градина?

# 177
  • Бургас
Диди, моя позната ми спомена за една около у-ще Кирил и Методи, но не съм се интересувала в подробности. `Що не питаш на 144 за телефон на частнадетска градина, вероятно ще има обявени такива Peace

# 178
Диди, моя позната ми спомена за една около у-ще Кирил и Методи, но не съм се интересувала в подробности. `Що не питаш на 144 за телефон на частнадетска градина, вероятно ще има обявени такива Peace
[/quot
Порових в нета, но нищо не открих. За 144 не бях се сетила. Благодаря ти. Ще пробвам чрез услуги.

# 179
  • някъде там
Момичета знам, че не е по темата, но ако можете помогнете ми. Някой знае ли в Бургас Частна детска градина?
   Аз живея в кс Вьзраждане ще ти дам инфо за градините наоколо Шпунг-ул П,Евтимий111 "защо-защо"над у-ще Л,Каравелов и "патиланци "до Младежкия дом.Моята дьщеричка ги обиколи всичките иот 3те сьм доволна цените са в зависимост от времето -колкото повече-толкова по ниска цена за час newsm10

Общи условия

Активация на акаунт