Къде в Бургас....

• 108 259
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Момичета , да обменим опит за добра козметичка , фризиор , соларуим ... Laughing

# 181
Фризьор    -ходя от  три години при   Тошко Циков    споделете    и   вие  при кой  ходите и дали сте доволни

# 182
Аз искам да попитам къде в Бургас има добри курсова по Autocat,където човек наистина да научи нещо.

# 183
Момичета , да обменим опит за добра козметичка , фризиор , соларуим ... Laughing
От 12години не съм си сменяла фризьорката.Казва се Мария(с над 20години стаж е),салона се намира на ул."Рилска",тел. за записване 82-10-83(без записан час се чака доста).
При нея съм си правила  и официалните прически за бала и сватбата.  bouquet
Цената на подстригването е 4лв.
Само мисля че напоследък има алергия към препаратите за кичури и не ги прави с фолио(но пак трябва да се пита).

# 184
Момичета знам, че не е по темата, но ако можете помогнете ми. Някой знае ли в Бургас Частна детска градина?
   Аз живея в кс Вьзраждане ще ти дам инфо за градините наоколо Шпунг-ул П,Евтимий111 "защо-защо"над у-ще Л,Каравелов и "патиланци "до Младежкия дом.Моята дьщеричка ги обиколи всичките иот 3те сьм доволна цените са в зависимост от времето -колкото повече-толкова по ниска цена за час newsm10
Благодаря ти. Ще проверя на място за повече информация.

# 185
  • Бургас
Кажете ми магазини за офис оборудване? (освен Метро и Офис 1)

# 186
Моля, някой да ми каже къде в Бургас има магазини за халати за баня. Искам да подаря един на приятеля ми, ама не се сещам къде да търся . Някой ако знае и цени......(за да се подготвя психически Simple Smile ).

# 187
  • Paris
Тъкмо мислех и аз да питам къде продават халати за баня на Панагюрище?

# 188
  • Бургас
Метро,Калогера, маллко  по- нагоре след Калогера /която е до Ултрата / има още един магазин за хавлии и спално бельо.

# 189
  • Paris
Галхен   bouquet

# 190
  • Бургас
момичета, къде в Бургас има магазин в който се продават изпитани тестери на пафюми

# 191
  • Burgas
Здравейте, на всички!  Laughing Аз ще се включвам с повече въпроси отколкото с отговори, защото не съм родом от Бургас (а от Перник) , а съм омъжена за бургазлия и от скоро живеем тук . Преди това живеехме в София. Така,че моля да бъда извинена предварително за това. Почти не познавам градът, но се надявам и с ваша помощ да го опозная по добре. Hug
Най-наложащият ми въпрос е къде мога да намеря наистина добър зъболекар??? Много ми е наложащо, защото иначе трябва да се ходи чак до София или Перник за един зъб.( доста солено ще ми излеае ooooh!)

# 192
момичета, къде в Бургас има магазин в който се продават изпитани тестери на пафюми
По Фердинандова.до бившото кафе Кристал Палас има една малка парфюмерийка,от там съм си купила до сега 4 тестера,колежките ми и те само от там си купуват .Нямам оплаквания от тестерите,гарантирам ти че са трайни Peace

# 193
  • Бургас
По Фердинандова.до бившото кафе Кристал Палас има една малка парфюмерийка,от там съм си купила до сега 4 тестера,колежките ми и те само от там си купуват .Нямам оплаквания от тестерите,гарантирам ти че са трайни Peace
аз имах някакъв такъв спомен, че беше споменала някъде и открих едно малко магазинче точно под "Златно слънце", но беше затворено. То ли е newsm78

# 194
Здравейте, на всички!  Laughing Аз ще се включвам с повече въпроси отколкото с отговори, защото не съм родом от Бургас (а от Перник) , а съм омъжена за бургазлия и от скоро живеем тук . Преди това живеехме в София. Така,че моля да бъда извинена предварително за това. Почти не познавам градът, но се надявам и с ваша помощ да го опозная по добре. Hug
Най-наложащият ми въпрос е къде мога да намеря наистина добър зъболекар??? Много ми е наложащо, защото иначе трябва да се ходи чак до София или Перник за един зъб.( доста солено ще ми излеае ooooh!)

Това е трудно да се каже за Бургас.Ако е нещо сериозно по-добре пътувай до Сфия.Бургас е град в който медицинските услуги и най вече стоматологичните са на много ниско ниво.Не ти пиша на изуст ,а като човек който е работил в тази сфера.
Ако проблема не е толкова сериозен мога да ти пиша на лични координатите на стоматоложката при която аз ходя(работи и с здравна каса).

Общи условия

Активация на акаунт