Къде в Бургас....

• 108 210
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
В таверната на Родевата май имаше чалга...Скоро не съм ходила Embarassed
И аз . Вече предпочитаме "Банско" с приятелят ми .

# 481
Здравейте, момичета! Някой знае ли от къде в Бургас мога да купя градинска люлка за моята тригодишна дъщеричка?

# 482
Здравейте, момичета! Някой знае ли от къде в Бургас мога да купя градинска люлка за моята тригодишна дъщеричка?
В Метро погледни  Peace

# 483

В Лазур до Сарата има магазин за детски стоки. Виждала съм да продават дори и коли и моторчета с двигатели!! Изобщо магазина е супер зареден  Peace Peace Peace

# 484
 Люлки има в Пикадили.

# 485
Фирма  Елидор GSM 0887600830.0897994366 тл.056684524

Благодаря!

# 486
И в "Мосю Бриколаж" има люлки .Изложени са отвън в двора.

# 487
Много ви благодаря!  bouquet

# 488
  • По света и У нас
Синът ми скоро ще има рожден ден и се чудя къде да му организирам купона така ,че да му е интересно на него и на приятелете му.Ако някой има някъква идея ,моля да я сподели.

Може да провериш и тук какво предлагат http://www.partyusmivka.com/index.htm

# 489
Здравейте!

И аз имам питанка. Къде изкупуват злато на що-годе сносна цена? Money Имам два счупени пръстена, една надъвкана буква и едни стари обеци с рубини. Ако могат да ми вземат и камъчетата от обеците ще е най добре... И обяснявайте с ориентири, че съм скарана с улиците... newsm78

Мерси предварително!

# 490
  • у дома
  Момичета, препоръчайте ми добра масажистка.  bouquet
Ji миналата година ходих при една за антицелулитни масажи и съм много доволна. Казва се Камелия тел. 0888849424. Не е от тези масажисти, който свалят звезди, каквото каже го прави. И салона не е нещо особено, но при мен специално това нямаше значение. Смятам и тази година да ходя, но още не съм се наканила.

# 491
мами каде има магазин за мъжки дънки и сафари  newsm78

# 492
На първо време се сещам за магазина до детския Егоист. Не съм обърнала внимание дали има и якета.

# 493
То има два Егоиста  Thinking

# 494
То даже има и 3: детския; за възрастни и за бельо.
Аз ти говоря за детския. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт