Къде в Бургас....

• 108 044
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Миленика,можеш ли да кажеш какви пари е процедурата и колко често трябва да се посещава козметичката ? newsm78

# 586
  • Бургас
Миленика,можеш ли да кажеш какви пари е процедурата и колко често трябва да се посещава козметичката ? newsm78

Това което правя в момента: 20в. горна устна - на 15 дена, 30лв. (все още) подмишници - на 30 дена.
100лв. е цял триъгълник, а бикини зона - 50лв.
80лв. - 1/2 ръце (до лакът).
А кракат, не си спомням точно, но около 400лв.

# 587

Това което правя в момента: 20в. горна устна - на 15 дена, 30лв. (все още) подмишници - на 30 дена.
100лв. е цял триъгълник, а бикини зона - 50лв.
80лв. - 1/2 ръце (до лакът).
А кракат, не си спомням точно, но около 400лв.

дай адрес newsm78

# 588
  • Бургас

В ляво от входа на клиниката на Михайлов.

ул.Шар планина №36
тел. 800 237
Снежа

# 589
  • Бургас
А дали чрез такъв метод за епилиране,биха могли да оформят и вежди?Така ми е писнало от това скубане Joy

# 590
Колко процедури горе-долу трябват? Знам, че е относително, но на теб какво ти казаха?

# 591
  • Бургас
Колко процедури горе-долу трябват? Знам, че е относително, но на теб какво ти казаха?

Ох, знам ли? Като чета тук в форума, някой се разминал с една процедура на цял триъгълник, а друг 2г. ходи на подмишници, всъщност времето е различно за различните зони.
На мен козметичката ми каза, за горна устна 7-8 процедури, а за подмишници 5-6, но както винаги има едно "НО" някой се повлияват от по-малко процедури, други от повече. Като направя тези процедури ще споделя по точни впечатление.

Ето ТУК, малко повече инфо.

# 592
Козметичките имат ли право да извършват тези процедури?Не трябваше ли само лекари да правят фото и лазерна епилация  newsm78

# 593
А аз искам да ви попитам, кой ви е казал, че ще се отървете така от окосмяването? За да е ефективна епилацията докато трае трябва да бръснете космите, които ще третирате...
Помислете си как ще се случи това на мустака. Освен това космите излизат непокътнати и непроменени след около 2 до4 месеца!
Дано никой не се засегне от това което съм написала, но целта ми е да спестя парички на момичетата, които ще ги дадат с надеждата веднъж завинаги да махнат нежелано окосмяване!

# 594
За да е ефективна епилацията докато трае трябва да бръснете космите, които ще третирате...
Точно така!!! Аз поради тази причина се отказах от процедурата върху час от лицето си Tired

# 595
Аз бих се наела да премахвам така само косми, които са тъмни или черни. За мустака не съм си и помисляла.

# 596
  • Бургас
с надеждата веднъж завинаги да махнат нежелано окосмяване!

Такъв филм завинаги - няма. Трайното премахване е за няколко години само и то не на 100%.

# 597
Къде мога да намеря мъжки тиранти, момичета в Бургас/не детски/? Някой виждал ли е?

# 598

Такъв филм завинаги - няма. Трайното премахване е за няколко години само и то не на 100%.

Години??? Shocked
Недей така бе мила ... Wink

# 599
  • Бургас

Години??? Shocked
Недей така бе мила ... Wink

Дори и да са 2г., аз съм длъжна да опитам. Боря се от години с космите на горна устна. В случая никoй не агитирам, просто отговорих на въпросите.
Правила ли си фотоепилация или лазерна?

Общи условия

Активация на акаунт