Къде в Бургас....

• 108 078
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
Галя, приемат ги от 10-месечни Simple Smile Записването - колкото по-рано, толкова по-добре.
В момента за прием от първи юни - яслата до Димчо Дебелянов няма места, до Антон Страшимиров ще има нова група около първи май - там има места. За септември мисля, че и в двете ясли има места. Но най-добре си подай една молба още сега, за да ви се пази място.
Пиша ти за Славейков, предполагам, че тук ти е най-удобно. Ако е за центъра, нямам идея.

Момичета, искам и тук да ви помоля, хвърлете едно око в тази тема. Ще копирам текста и тук:
Цитат
Здравейте,

Този Великден ми беше черен вместо иху-аху с приятелки от Варна и Бургас.
Разбрах, че една аверка от Варна е пред развод и друга от Бургас вече се е развела.
Приятелката от Варна има къде да живее и вече прави усилено ремонт, но слава богу нямат деца.
Но аверката ми в Бургас няма къде да живее, а е с дете под годинка.
Сън не ме хваща от неделята по темата как едно невръстно и дългочакано бебе остава с мама.

Молбата ми към мамите в този форум е да намерим квартира /стая/ за живеене на приятелката ми от Бургас.
Кротко, тихо и свястно момиче. Работи частен бизнес - колкото изкара. Не може да си позволи висок наем, разбираемо е.
Не е споделено с приятели, дори родителите им не знаеха до неделя. Развода е в сила от един месец.
Не искам да разказвам историята на момичето, защото съм сигурна, че не се случило само на нея. Баналност.

Има ли мами, които си търсят съквартирантка? Или познати, които да дават стая с достъп до кухня/баня под наем?

Тежко е. Гадно е. Жестоко е спрямо толкова жадуваното дете. Но явно такъв е живота.
Аз съм в София и ми е  трудно да търсим дом за близката ни. Разчитам на Вашата помощ!

Благодаря!
Нем Hug
Дано някой се сети за подходящо жилище.

# 571
Ваня мерси много мила, смятам от септември да я пусна, ще сме 1.2г. и ще подам документи от сега. мерси отново

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 572
Забравих да питам и за детската кухня как стои въпроса. Как мога да я запиша, какви документи се носят и най-важното къде става това newsm78

# 573
За да запиша малкия на ясла подадох документи миналата година (месец май).За да може сега юни да тръгне.(Става въпрос за яслата до Д.Дебелянов.)Аз тогава отидох да подавам документи за баткото за градина и случайно попитах за яслата.Тогава директорката ми каза,че е по-добре да подам сега документи,за да се подсигуря.
Забравих да питам и за детската кухня как стои въпроса. Как мога да я запиша, какви документи се носят и най-важното къде става това newsm78
Детската кухня е точно до яслата.Най-добре отиди на место и попитай.Мисля,че там става записването. Grinning

# 574
За да запиша малкия на ясла подадох документи миналата година (месец май).За да може сега юни да тръгне.(Става въпрос за яслата до Д.Дебелянов.)Аз тогава отидох да подавам документи за баткото за градина и случайно попитах за яслата.Тогава директорката ми каза,че е по-добре да подам сега документи,за да се подсигуря.
Детската кухня е точно до яслата.Най-добре отиди на место и попитай.Мисля,че там става записването. Grinning

Благодаря много за бързия отговор Heart Eyes

# 575
Каде се намира  ОББ банка

# 576
  • Бургас
Централата им е срещу Водната палата. Имат офис и на Стефан Стамболов, или по точно се пада на Цар Симеон Първи (под Новата Поща по посока на Сиропиталището като тръгнеш), под блока, който е точно на кръстовището.  Peace

# 577
ОББ откриха офис и в новите кооперации на Сан Сити до Била Simple Smile

# 578
  • Paris
На пъпа на Александровска, срещу Унисона, на ъгъл.

# 579
Благодаря на вси4и за бързия отговор   bouquet newsm51 smile3525

# 580
  • По света и У нас

Ние наскоро се записахме на кухня зад Народен юмрук. 1во провери при вас кога продават купони иначе всеки понеделник може да си купиш в Централната кухня на Републиканса в блока, където се намира сладкарница Неделя. Хубаво е да си занесеш акта за раждане, за да ти издадат абонаментна карта /в която вписват валидност  Joy до датата на която детенце прави 3 годинки/. Освен това за 1ва група /6-9 месеца/ трябва да носиш 2 голями бурканас винт /с вместимост около 400 гр. /малко трудно се намират, иначе продават в тях лютеница или сладко/, както и 4тири малки с винт като тези на Ам-Ам или Hello. Предполагам, ще се запишете 1ва група /6-9 месеца/ съответно си купуваш купони. Минималният брой е 10, общо струват 9,60 .... и заверката е за през ден, т.е. ако купиш купони в понеделник ще ти ги заверят за сряда /а не за вторник  Rolling Eyes/ ... и така във вторник ти заверяват за четвъртък и т.н.  Peace

# 581

Ние наскоро се записахме на кухня зад Народен юмрук. 1во провери при вас кога продават купони иначе всеки понеделник може да си купиш в Централната кухня на Републиканса в блока, където се намира сладкарница Неделя. Хубаво е да си занесеш акта за раждане, за да ти издадат абонаментна карта /в която вписват валидност  Joy до датата на която детенце прави 3 годинки/. Освен това за 1ва група /6-9 месеца/ трябва да носиш 2 голями бурканас винт /с вместимост около 400 гр. /малко трудно се намират, иначе продават в тях лютеница или сладко/, както и 4тири малки с винт като тези на Ам-Ам или Hello. Предполагам, ще се запишете 1ва група /6-9 месеца/ съответно си купуваш купони. Минималният брой е 10, общо струват 9,60 .... и заверката е за през ден, т.е. ако купиш купони в понеделник ще ти ги заверят за сряда /а не за вторник  Rolling Eyes/ ... и така във вторник ти заверяват за четвъртък и т.н.  Peace

Много благодаря за подробното и изчерпателно обяснение   love001 newsm51

# 582
Здравейте момичета!Извинявам се ако това се обсъждало вече,но искам да ви попитам,някоя от вас правила ли си е лазерна или фотоепилация и къде и при кой?Моля да ми препочъте някое студио в Бургас с добра апаратура и с компетентни хора.Благодаря предварително!!!

# 583
  • Бургас
Здравейте момичета!Извинявам се ако това се обсъждало вече,но искам да ви попитам,някоя от вас правила ли си е лазерна или фотоепилация и къде и при кой?Моля да ми препочъте някое студио в Бургас с добра апаратура и с компетентни хора.Благодаря предварително!!!
хубав въпрос и аз искам да разбера Laughing

# 584
  • Бургас
хубав въпрос и аз искам да разбера Laughing

Къде в Бургас...., стр.13:

"От миналия месец ходя на фотоепилация в козметичен център "FRESH LINE", козметичката работи с този апарат. Ако те интересува, ще ти дам координати. На лазерна епилация не съм ходила, знам само, че в уличките близо до Малебу в един медицински център правят лазерна епилация, но моя приятелка ходи преди години и не беше доволна в сравнение с лазера в София, който си е правила.
Аз си правих, електроепилация до скоро в същия салон, близо 4 години на горна устна, определено косъмчетата намаляха, но реших сега да изпробвам "новата технология" с обещаващи резултати, та да видим."   Миленика Wink

Нямам база за сравнение, колко е компетентна козметичката, но както съм писала по горе, аз я посещавам от няколко години за третиране на горна устна, определено цените при нея са по-ниски от центъра.

Общи условия

Активация на акаунт