Къде в Бургас....

• 108 092
  • 782
  •   2
Отговори
# 555
Препоръчват махането на трета или всички сливици,защото здравната каса поема този вид манипулации...,а на докторите им се заплаща доста добре!!!Оксиком работи с касата!

# 556
  • Paris
И на нас ни препоръчаха махане на 3 сливица още като беше 3-4 годишна, но ние предпочетохме да изчакаме до 10 годишнина, защото след нея се предполага, че тази сливица ще претърпи обратно развитие, т.е. ще изчезне. За съжаление тя създава проблем и сега, дъщеря ми кара11 г .  Проблема е в това, че диша трудно през носа и затова въобще не диша, вечер трудно спи, заради това. След прегледа днес препоръчаха махането на сливицата, но казаха  също, че са и много тесни вътрешните ноздри и сега се чудя дали тази операция ще ни помогне въобще? Все още се колебая какво да предприемем.

# 557
Ако все пак решиш да ходиш при прехваления Ламбов, ето ти телефона му 0888445597. Преди около година приемаше в клиниката до Космос, но най-добре е да му звъннеш предварително, за да запишеш час.
Иначе мнението ми напълно се припокрива с това на Лилита. Имаш ли възможност, задължително в София.

# 558
Jaklins, чела съм,че  с хомеопатия може да се лекува трета сливица и да не се стига до операция. Но със сигурност трябва да е голям специалист , а не някой начинаещ. Защото от нашата докторка знам, че имало и доста хомеопати,които се пишели за такива с някакъв едномесечен курс.

# 559
Препоръчвам ти да отидете в ОКСИКОМ при др.Ламбов. Много е добър.Преди 2 години вадихме 3та сливица на малката при него.Клиниката работи и със здравната каса.Условията са много добри аз останах мн.доволна препопъчала съм др. Ламбов на мн. хора.Ако се интересуваш мога да ти дам телефонът му.
Има нещо много съмнително в този д-р Ламбов.
Ева беше на 2,5 години и имаше трета сливица. Заведохме я при него и той отсече: "Трябва да ги махнете и трите! Ще ви струва 280 лева, аз ще оперирам, с пълна упойка, изрязват се с лазер, модерна технология, ала-бала."
Абсолютно подкрепям,че има нещо съмнително.И при нас   се случи същото.Веднага ни прати на операция.Добре,че не го послушах ooooh!И моят съвет е да отидете в София!

# 560
  • Бургас

Миленика колко струва картата в Мираж, в  Стимул е 30 лв.

30в. за 15 посещения, но няма ограничения за времето, което ще ползваш картата. Иначе няма много женски уреди, фитнеса е малък, навалицата започва сле 18ч., но е чисто и можеш да ползваш душ след тренировката и мин.вода, колкото душа ти иска.

# 561
Знаете ли къде из града има магазини за диетични и здравословни храни или хранителни добавки? Аз се сетих само за магазинчето на "Гурко", след китайския, ама там няма каквото ми трябва... newsm78

Идеи?

# 562
Знаете ли къде из града има магазини за диетични и здравословни храни или хранителни добавки? Аз се сетих само за магазинчето на "Гурко", след китайския, ама там няма каквото ми трябва... newsm78

Идеи?

Сетих се точно за това магазинче  на Гурко. Също и в Пикадили имат голямо разнообразие на подобни храни.

# 563
  • Бургас

Идеи?
Кажи какво търсиш и горе долу в кой район и мога да ти помогна да го откриеш.Такива магазини са моята слабост.Има на много места,но зареждането не е еднакво за съжаление.Някой работи пък изобщо можеш да намериш само в магазини за хранителни добавки.Така,че ако мога да ти помогна ми дай малко повече инфо. Grinning

# 564
На път ми е,а не съм го забелязала newsm78 .Момичета,какво точно си купувате от там и доволни ли сте?

# 565
sofia, телефона на диетолога е 0887389031 - Славов. Работи във Влас.

# 566
janice_bs , mnogo ti blagodarq! 6te pisha za rezultatite....

# 567
Знаете ли колко струва кръщене(в църква) в Бургас.Става въпрос за църквата,която е в парка в Славейков(с/у Окръжна болница).

# 568
Знаете ли колко струва кръщене(в църква) в Бургас.Става въпрос за църквата,която е в парка в Славейков(с/у Окръжна болница).
35-40lv не пове4е

# 569
Малко встрани, но да попитам:

От каква възраст приемат децата в ясла и колко време предварително трябва да се запише newsm78

Благодаря предварително за отговорите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт