Къде в Бургас....

• 108 124
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
sofia, сещам се за един диетолог, но е в Св. Влас и действа по метода на Лидия Ковачева - на плод и чай. Ако те интересува, ще потърся телефон.

# 541
janice_bs , mnogo 6te sum ti blagodarna! Ako mojesh da namerish koordinatite-pishi! Hristos voskrese na vsi4ki! Simple Smile

# 542
jaklins
тази зала нова ли е? И как е там?

# 543
  • Paris
jaklins
тази зала нова ли е? И как е там?
повече от година я има, според мен. Както казах вече, залата е добра!

# 544
sofia, утре ще питам за координати и ще пиша.

# 545
  • Бургас
препоръчвам в Мираж! Никога няма хора! Има едно много симпатично момче инструктор. Хората си мислят, че е скъпо и затова не смеели да ходят, но според моя приятелка цените били колкото навсякъде другаде.

Мираж го научиха, че не е скъпо и доста хора ходят вече. С карта, посещението излиза 2лв., а инструктора го видях само веднъж.

# 546
  • Paris
Къде да извадим  а  дъщеря ми 3 сливица от тези трите възмож и вое  а бол ица, окръж а или Св. София? Ако имате впечатле ия, моля да ме посъветвате!
 Дете це счупи липсващата буква Joy

# 547
препоръчвам в Мираж! Никога няма хора! Има едно много симпатично момче инструктор. Хората си мислят, че е скъпо и затова не смеели да ходят, но според моя приятелка цените били колкото навсякъде другаде.

Мираж го научиха, че не е скъпо и доста хора ходят вече. С карта, посещението излиза 2лв., а инструктора го видях само веднъж.
[/quote

Е значи ще пробвам в тази зад военна. Благодаря ви!

# 548
  • Бургас
Къде да извадим на дъщеря ми 3-та сливица от тези трите възможни - военната болница, окръжната или Св.София?
Ако имате впечатления, моля да ме посъветвате!

В Оксикома, вадиха трета сливица на детето на мой колега.

# 549
  • у дома
Препоръчвам ти да отидете в ОКСИКОМ при др.Ламбов. Много е добър.Преди 2 години вадихме 3та сливица на малката при него.Клиниката работи и със здравната каса.Условията са много добри аз останах мн.доволна препопъчала съм др. Ламбов на мн. хора.Ако се интересуваш мога да ти дам телефонът му.

# 550
  • Paris
Сигурни ли сте че може от здравната каса в Оксикома?

# 551
  • Бургас
Сигурни ли сте че може от здравната каса в Оксикома?

Оксикома, тел.860210 - звънни да питаш.

# 552
  • Paris
Благодаря ви момичета, ще звънна!
Миленика колко струва картата в Мираж, в  Стимул е 30 лв.

# 553
 В Оксиком премахнаха третата сливица на мой племенник, такива усложнения получи след това...Лекуваха го после в София един месец от инфекция и неизцяло премахната сливица.Братовчед ми сто пъти съжали, че го е завел там.Доколкото си спомням беше платил и доста голяма сума.

# 554
Препоръчвам ти да отидете в ОКСИКОМ при др.Ламбов. Много е добър.Преди 2 години вадихме 3та сливица на малката при него.Клиниката работи и със здравната каса.Условията са много добри аз останах мн.доволна препопъчала съм др. Ламбов на мн. хора.Ако се интересуваш мога да ти дам телефонът му.
Има нещо много съмнително в този д-р Ламбов.
Ева беше на 2,5 години и имаше трета сливица. Заведохме я при него и той отсече: "Трябва да ги махнете и трите! Ще ви струва 280 лева, аз ще оперирам, с пълна упойка, изрязват се с лазер, модерна технология, ала-бала."
Ние обаче не се съгласихме и чрез хомеопатия решихме проблема.
После се консултирахме с други УНГ-специалисти и всички казват, че е абсурд при такова малко дете да се говори за отстраняване на 3-те!!! сливици! Правилото е, че сливици се махат в краен случай, когато има повече от 5-6 гнойни ангини годишно. Дъщеря ни досега не е боледувала от гнойна ангина изобщо!

След това съм раговаряла с няколко родители, водили децата си при него и той всички праща на операция!  #Crazy Според мен човекът си върти бизнеса, а понеже му се носи славата на един от най-добрите УНГ лекари в Бургас, хората му вярват безрезервно.
Ако пак се наложи да посещаваме УНГ за сливиците на Ева, ще отидем до София, вече нямам доверие на тукашните специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт