Къде в Бургас....

• 108 132
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета, искам да споделя с вас, че съм отвратена от отношението на лекарите в Бургас и по специално от тези в поликлиника Бургас. Моля някой да ми препоръча добър кардиолог в Бургас и тел. на който да запазя час за преглед.(да не се случи човек да се разболее) Weary

# 526
Здравейте момичета, искам да споделя с вас, че съм отвратена от отношението на лекарите в Бургас и по специално от тези в поликлиника Бургас. Моля някой да ми препоръча добър кардиолог в Бургас и тел. на който да запазя час за преглед.(да не се случи човек да се разболее) Weary

Мога да ти препоръчам Д-р Ралева, кабинета и е на партера на бл. Вардар, много внимателна жена и си разбира от работата. Аз малкия водих при нея - други доктори "специалисти" му откриха шум на сърето, но добре че отидох при нея и всичко се оказа само параноя на "специалиста" - за щастие.

# 527
Наистина добър кардиолог - само в София.
За Бургас мога да ти препоръчам, освен Ралева, доктор Конярова. Работи в поликлиниката до хотел Космос. Свекърва ми поне е най-доволна от нея, а няма кардиолог, при който да не е ходила.

# 528
Благодаря ви за съвета. Имам телефона на д-р Конярова, но на д-р Ралева нямам. При нея записването как става- по тел. или на място.

# 529
  • Бургас
Моля някой да ми препоръча добър кардиолог в Бургас и тел. на който да запазя час за преглед.(да не се случи човек да се разболее) Weary

Д-р Ралев, явно с Ралева преглеждат в един кабинет на Вардар.
тел.0887 800 262

Д-р Каспарян, тел.82 31 27, работи и с ЗК.

# 530
Момичета кажете някои фитнес,където да е спокойно и да има кой да обяснява по нещо.

# 531
  • Бургас
Момичета, къде в Бургас мога да намеря голям размер сутиен - хубав?

Колко голям? Wink

RIM имат хубави сутиени, на добри цени, но трудно ги откривам защото в момента няма дистрибутор за Бургас.
Предлагат ги в Трията на 3ет., в дъното има магазин за бельо.

На подлеза на театъра, след ДСК (посока спирката) има фирмен магазин за бельо на Ф....................(сега ми изскочи от ума). Копират Триумф.

# 532
Имам добри впечатления от доктор Баръмов ( кардиолог), доста възрастен лекар. Нямям обаче никакви координати и не знам дали работи с касата.

# 533
  • Бургас
Момичета кажете някои фитнес,където да е спокойно и да има кой да обяснява по нещо.
препоръчвам в Мираж! Никога няма хора! Има едно много симпатично момче инструктор. Хората си мислят, че е скъпо и затова не смеели да ходят, но според моя приятелка цените били колкото навсякъде другаде. Можеш да се обадиш по тела предврително и да попиташ за какво точно става въпрос: 880888 и молиш да те свържат от рецепцията с фитнеса!  Peace

# 534
препоръчвам в Мираж! Никога няма хора! Има едно много симпатично момче инструктор. Хората си мислят, че е скъпо и затова не смеели да ходят, но според моя приятелка цените били колкото навсякъде другаде. Можеш да се обадиш по тела предврително и да попиташ за какво точно става въпрос: 880888 и молиш да те свържат от рецепцията с фитнеса!  Peace
[/quote]

Благодаря ти!А в центъра дали няма,че там ми е по удобно? /този до икономиката,но там ми се струва,че много народ ходи/

# 535
Здравейте момичета, благодарна съм на всички, които се отзоваха на молбата ми за лекар-кардиолог. Желая на всички приятно прекарване на празника.

# 536
Zdraweite, momi4eta! Znaete li dobyr dietolog w Burgas? Ako imate info, dawaite koordinati! Blagodrq predwaritelnoooo!!! Weseli praznici!

# 537
Относно кардиолога - д-р Баръмов има кабинет на "Михаил Герджиков", улицата е  успоредна на "Демокрация". Обаче от години не съм ходила при него и нямам представа дали работи по ЗК. Д-р Конярова също е добра.
sofia , и аз смятах да питам същото нещо. Simple Smile

# 538
  • Paris
Благодаря ти!А в центъра дали няма,че там ми е по удобно? /този до икономиката,но там ми се струва,че много народ ходи/
[/quote
Днес ходих да видя спротна зала Стимул, която е само за жени. Добра е заличката има и достатъчно уреди. намира се на гърба на военна болница. Има и танци, аеробика, сауна.

# 539

janice_bs, ako ti padne info za dietolog w B-s, nali nqma da propusnesh da pishesh, 4e bratow4etka mi rodi i trqbwa da swalq dosta kilcaaa.... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт