Къде в Бургас....

• 108 149
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!

И аз имам питанка. Къде изкупуват злато на що-годе сносна ...........

Да ти кажа и аз имах много джунджурийки но обиколих доста златарски ателиета и установих че най евтина замяната излиза на Велека на втория етаж, там си ги замених, е ако искаш може и да ти го изкупят само.

# 511
нещо отговора ми  излезе като цитат  newsm78

# 512
Синът ми скоро ще има рожден ден и се чудя къде да му организирам купона така ,че да му е интересно на него и на приятелете му.Ако някой има някъква идея ,моля да я сподели.

А на колко години става, мога да ти предложа в да го отпразнувате в хотел България ако е по-големичък.Може да разгледаш  снимките от рожденния ден на сина ми.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=118609

# 513
Да ти кажа и аз имах много джунджурийки но обиколих доста златарски ателиета и установих че най евтина замяната излиза на Велека на втория етаж, там си ги замених, е ако искаш може и да ти го изкупят само.

Мерси много, ще проверя.   bouquet

# 514
Момичета, обръщам се с молба към Вас  Praynig. Моля Ви дайте ми координати на добър съдов хирург в Бургас. След раждането положението с разширените ми вени доста се влоши, макар че съм и наследствено предразположена. Предварително благодаря!

# 515
Момичета, обръщам се с молба към Вас  Praynig. Моля Ви дайте ми координати на добър съдов хирург в Бургас. След раждането положението с разширените ми вени доста се влоши, макар че съм и наследствено предразположена. Предварително благодаря!
ще се позаинтересувам за Бургас, но знам че от Стара Загора идва някакъв професор в  III поликлиника и може да си запишеш час при него.

# 516
  • Бургас

Двама са в Бургас, но не питай за координати!

От Варна идва един съдов хирург в Оксикома, обикновенно събота и неделя.
тел.:860 210, обади се да си запазиш час, прегледа струва 25лв.

П.П. Сетих се за проф.Андреев, мисля че преглеждаше в св.София, но питай по тел. за повече информация.
проф.Андреев е началник клиника Съдова хирургия - Ст.Загора, председател, член и т.н. на разни международни сдружения и в Б-я..........

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 16:07 от Миленика

# 517
Благодаря, Smile!
А някой може ли да ми каже къде в нашия град правят инжектиране на Ботокс. Нали се  сещате , запълване на бръчки.

# 518

Благодаря, Smile!
А някой може ли да ми каже къде в нашия град правят инжектиране на Ботокс. Нали се  сещате , запълване на бръчки.

Аз знам за Дима Стил, някъде на Оборище е, но лично аз такава процедура не бих си направила в Б-с. Peace

# 519
Момичета, къде в Бургас мога да намеря голям размер сутиен - хубав?

# 520
Миленика, МиньончеHug сърдечно благодаря! За варненския хирург четох, а за тукашните-разбрах  ooooh!

# 521
В Триа. В магазина на Триумф! Аз от там пазаря и не съм била разочарована до сега!

# 522
  • Бургас
В Триа. В магазина на Триумф! Аз от там пазаря и не съм била разочарована до сега!

споделям същото и аз!  Peace След като родих бюста ми се увеличи дрсатично. Единствено там си намерих качествено и удобно бельо! Peace

# 523
Аз знам за Дима Стил, някъде на Оборище е...

Само да вметна, че  ''Дима Стил'' е на ''Сливница'', а не на ''Оборище'' Wink

# 524

Аз знам за Дима Стил, някъде на Оборище е...

Само да вметна, че  ''Дима Стил'' е на ''Сливница'', а не на ''Оборище'' Wink

Там там, откъде го измъдрих това Оборище? newsm78 

Общи условия

Активация на акаунт