Любители на котки - Тема 164

• 29 284
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честито сладурче, Аrgent! Много интересна муцунка! За качествените храни се приготви да има съпротива, често се случва да налитат с мерак на ниския клас храни и да се мръщят на високия... Тя е малка още, дано не е претенциозна.
Джасте, опитах по твоя метод да разводня една консерва - резултатът беше втренчен поглед в купичката от дистанция и с нежелание проба оттук-оттам и така си и остана и я хвърлих. Unamused Диване! Браво на Мая, че си хапва и пийва.

# 106
Лято, а Мая първо "чорбичката" изцоква, шумно и лакомо. Joy Котешка им работа. Всяка котка с претенциите си. Sunglasses Как ме е яд, че не харесва поне био пастетите от ДМ, които са си чисто бяло пилешко месце накъсано на конци, страхотно изглеждат и миришат, а и са на прилична цена, но не, не ще и това е.
Ей я на Принцеса Мая Капризната Joy :

# 107
Аз моя го храня така - сутрин едно пакетче телешка кайма от фризера разбъркано с равно количество котешка консерва, сега понеже свърши слагам човешки пастет. Освен това винаги си има гранули на Пурина в една паничка ако нещо прегладнее. И това е.

# 108
  • Бургас
Ама и Хари е полуулично котенце,хранено с много други котенца с Феликс,той дойде с разстройство,ако не го бях взела в събота,а в понеделник или сряда,както мислех,можеше и да не оживее и да не дочака...
Но имал късмет.
Веднага мина на гранули Роял Канин гастроинтестинал и за да си пие антибиотика му слагах мъничко Уискас...Това искаше.И свикна.
Сега яде Роял Канин киттен, гастроинтестинал също си яде,но с пробиотика няма нужда.
Гранули си има винаги в купичката.
За да пишка повече,трябва пауч.Първо яде желето,затова в него разтварям пробиотика.И така...
Не пие много вода.Е,виждам го,че понякога пие,но...не е често.
И само Happy cat яде оранжевия пауч.
И Роял Канин,но са скъпи и не виждам голяма разлика в състава с Уискас.
Едни казват,че Роял Канин е боклучава храна,други,че е хубава...
Не знам.
Яде,жизнен е,заякна.Играе,изглежда доволен от живота...дано е добре.

# 109
  • Крайбрежен район
Аз сега гледам на промоция едни пакетчета на Whiskas. Чак аз се облизвам. Ама туй капризното едва ли ще ги яде. Всяка седмица по една консерва изхвърлям. Вири важно нос вашето Превъзходителство и не отразява ни едно пастетче. Rolling Eyes

# 110
  • Бургас
Пакетчета или пастетчета?
В Метро винаги има промоция на Уискас.
Де да го знам,пастет може да не яде.
Колко качествени уж гранули заминаха при Моли...бабината котка.

# 111
  • Крайбрежен район
mariqivanova799 някакви 4 пакетчета по 100гр. с късчета месце и сосче. Добре изглежда. Бих пробвала с едно пакетче, но ако не му харесва другите какво да ги правя? Нито пастети яде. Какви ли не пробвах вече...

# 112
  • София
mariqivanova799 някакви 4 пакетчета по 100гр. с късчета месце и сосче. Добре изглежда. Бих пробвала с едно пакетче, но ако не му харесва другите какво да ги правя? Нито пастети яде. Какви ли не пробвах вече...
По-добре не започвай. Пристрастяват се, а не са добри. После ще искаш да даваш нещо друго и няма да стане. С гурметчетата е същото. И с Феликса.

Argent, честито! Много е сладка! Heart

В Петмол в момента има 20% отстъпка на всичко с код  birthday. Ако някой пазарува от тях, може да се възползва.

# 113
  • Крайбрежен район
Тaня67 благодаря за предупреждението! Всеки ми казва, че трябва да яде и мокра храна, затова го пробвам отвреме на време с различни консерви и пакетчета. Ония ден една приятелка ми каза, че много лошо го гледам, защото му давам само суха храна. Много виновна се чувствам. Не искам да го разболея. Но той не яде мокра храна. Много рядко някоя да му хареса. Близва я два-три пъти и до там. Останалото на боклука.

# 114
  • Варна
Оф, Кетята ме притеснява малко. Последните 2-3 седмици пак започна да изхвърля космени топки, т.е. да повръща. Купих ѝ РК против космени топки като всяка година. Първо уж имаше ефект, но после пак взе да повръща, почти всяка нощ, по-точно рано сутринта към 3-4-5 часа. После яде, беснее, тича, държи се нормално. Ходих днес при док за консултация, каза в понеделник да я заведа да ѝ пусне кръвни изследвания. Случвало се при възрастните котки, въздържа се от предварителни диагнози, но като видя, че почти щях да ревна каза да не бързам да ще шашкам, било добър знак, че е жизнена и има апетит. Та така, ще видим какво ще излезе 🙄

# 115
  • Бургас

Такава яде с голямо удоволствие.
Аз предпочитам да яде нея,вместо само гарнули.Ама някак и той повече взе да набляга на гранулите...
Ако ти останат 3 пауча,маците навън много ще им се зарадват.
Аз вземам от Метро кутия с 12 пауча за 6,50,когато е на промоция и пакети с 4 пауча за 2,18
Винаги има промоция на единия вид и купувам.
Happy cat накупих по лев,но не им е чак такъв фен.
Обича Феликс,но дриска.
И колко още пауча заминаха за котката на баба...Чак се научила на пауч и се мръщела на другата храна.
Аз и на нея купувам по една-две кутии,само сутрин ѝ дават...

# 116
  • Бургас
Герита, съжалявам за Караман, тъжно е когато си отиват... Дано не е страдал. Сега е звездичка на небето ❤
Argent, ами Меги е прекрасна принцеса, дълги години щастлив и безгрижен живот да има! Heart Eyes

# 117

Ц
Нашата капризница от Уискас яде само Casserole и то не всички.
Феликс по-се предпочита. Но и от него не всичко. Има едни пилешки, които не ги поглежда. Вчера е стояла гладна при 2 пакета уискас по чинийките.
Но като готвя ме чака месце да пусна…

# 118
  • Пазарджик/Лондон
И Бела само Феликс и Гурме яде, и то не всички видове. И вода не пие..

# 119
4% месо има в уискас и Феликс, и захар има и 96% боклуци. Не ги учете зорлем на боклуци, че после няма отучване, както Джаста е обяснила.

Пуснах една мини поръчка от петрол, ама нещо повечето неща са свършили, та само консерви Брит и kippy взех и играчки. От сигурно 150 играчки са останали само тези, с които много-много ме играят. Бени буквално ги изкормва, а останалите Ади прибира в дън земя, направо ми е писнало да търся играчки, а пусто много обичат. Знаете ли къде има дребни мишки и плюшки, освен в зооплюс, петмол и Стефанов? От там всичките сме ги минали..

Общи условия

Активация на акаунт