Любители на котки - Тема 164

• 28 642
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
А някой да знае какво става с Мира и Късметка, че така изчезнаха за дълго време? Дано всичко да е добре при тях. Май имаше хора, които бяха приятели с нея във фейса.

# 646
  • София
А, добре са си, последно беше постнала как двете гледат телевизор от дивана (симетрично "разплути").

# 647
Една зеленоока Мъри, мъркаща като компресор в скута ми.

# 648
  • Бургас
Докараха ми мама Катя, добре е, наяде се като за трима и я прибрах в едната пристройка, за да е на топло. Другата е заета от мъниците, че и тях не пускам навън докато не се оправи тя, че няма кой да ги пази. Няколко дни там ще стои.
Пожелаха да вземат Пухи, рижкото, един господин за майка си, вет ми каза днес, че търсели мъник да вземат. Много ми се свиди, ама вет каза че ще го гледат в къщи, заможни хора са и се надявам да е много щастлив с тях.

Много ще ми е мъчно за него, честно. Направо не знам дали да не се откажа в последния момент... Confused

# 649
  • In the land of Never Never
Днес майка ми водила бебето на доктор. Дала 50 лв за изследвания. Едните излезли и били добре, другите - след 10 дни. Дали някакво мазило за раната на опашката и витамини - и двете по веднъж на ден.

И ние сме като горното клипче но на обратно. Бебето е черно, господарката е черно - бяла.

Днес е седми ден от сближаването. Тя е на 3 години, то е но два месеца. Тя дойде в нас на 5 месеца и се научи че това е нейна територия.
Тя започва да се връща към нейния си начин на живот но още го ръмжи. Искам бебето да й е другарче.
Привет, за сега ги дръж отделно, докато лекарствата подействат малко, да не прихване каката болестта.
Ще свикнат, ще се гонят и ще щуреят, може и да потрошат нещо, като се разбеснеят.Simple Smile
Фют ли остана името?

# 650
Ici
Давай го Рижко, ще се грижат за него.
Трудно е, да, и Ное трудно се разделихме с 2 дребосъка. Но си има граници Simple Smile
А и други стопани имат право на приятелче Simple Smile

# 651
  • Бургас
И аз съм била много пъти на косъм да поискам да срещнем Рижко и Харо.
Рижко е разкошен.
Ама те стават като дечица.
Ти си реши,той си е твое детенце.
Аз моя лигоч не го давам.

То любов,то чудо...
На практика почти живее върху мен и до мен.
Даже майка ми го приема за роднина...

# 652
Още е безименно.

Феликс е много интересна. Започва да се връща към старите навици. Вече го ръмжи по - рядко и все по - уморено. Сега има нова тактика. Често седи на гардероба, почти до тавана е и наблюдава всички и всичко. Обича да седи на един фотьойл и да се прави че спи - муцунката й в задните крака, на кълбо стой. Издаде звук бебето или мръдне, тя отваря очи и поглежда. Пак се сгъва и уж спи.

Не могат да се разберат за моето легло - до прозореца е и слънцето го огрява. Там е кой превари, той завари. Още не се гонят за мястото.

Сутринта беше интересно. Феликс е луда по гълъбите. Спряхме да ги храним, вече не идват. Те са й като наркотик. Сутринта, към 8, вали дъжд. Някакъв заблуден омърлушен гълъб кацна на терасата. Седи и не мърда. Феликс го усети, метна се на масата и започна да бие стъклото с лапи. Бебето застана на стола и я гледа. Единия път й пипна махащата опашка, тя го погледна и пак се лепна на стъклото.

Сега са на етап наблюдение. Скъсавят и разстоянието помежду си.

# 653
  • Бургас
Зики Су,те ще свикнат...
Феликс при теб ли спи?
Аз се чудя(ама не мога да се реша)Хари би ли пуснал още едно коте на нашето легло.Той още на първия час след запознанството ни,се нанесе на леглото.
Когато ме няма в стаята,се търкаля на моето място.Когато си лягам,няма претенции,стои си до мен или върху мен,понякога ми спи в краката,но е до мен.
Е,случва се да спи на пода(има си легло-възглавница),сам си е постелил каквото успя да открадне от дрехите ми(стават две легла на пода).
Една вечер от гордост,че се качи на високия гардероб,спа там,но това са инцидентни случаи.

# 654
Тя спи където реши - понякога при човек, понякога сама. Никъде не се затварят вратите заради нея, навсякъде има храна.

П.П.
Тя е на гардероба и ни гледа. То го сложих на моето легло като включих електрическото одеялце. То още дава да го гушкаш и не бяга. Ето го кюмюрчето:

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 22:39 от Зуки Су

# 655
  • Бургас
Много е сладко.
Има умни оченца, вероятно и то ще покаже характер,когато порасне...
И ще свикне да се гушка на топличко.
Аз си мечтаех за мъркаща и месеща котка,която спи при мен.
Извадих късмет,сбъдна ми се мечтата.
Сега се моля да е здрав.
Не исках малко коте,но явно от бебе ако го отгледаш,се привърза повече...

# 656
Моля ви, помогнете!
Намерих изгубено котенце. Не мога да го прибера. Вкъщи имам куче, а в гаража - котарак. Спешно му търся дом. Добрич/Варна.

# 657
  • Бургас
Ой,мъниче сладко!
Пишете и във фейсбук групите и искайте връзка с осиновителите...

# 658
Ой,мъниче сладко!
Пишете и във фейсбук групите и искайте връзка с осиновителите...

Пиша навсякъде, но трудно се намират кандидати….

# 659
В група за котки, повечето имат котка+.. Така, трудно се намират осиновители, точно затова трябва да се кастрират котките, за да няма душици, живещи в риск.
Супвр е, че сте взели бебето. Има мн групи във фейс, пробвай в olx, маркета въя фейс, навсякъде, където може да се види от повече хора. Дано намери своя човек мъника! Прилича на Зак❤️

Общи условия

Активация на акаунт