Какво правят жени в менопауза, когато... 9

• 109 008
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Не нося колиета,но зимата ходя с поло.Но имам и по меките части около сутиена и там вече ми пречат.Благодаря ви.

# 601
  • Бургас
Аз веднъж си махнах мустак с кола и ми стана пигментация, но и не ми допада идеята да чакам да поникнат до определена дължина.Така си скубя през ден по някой, пущините растат.

ДХ3, доволна ли си от домашния уред, отдавна се чудя.Те са хормонални.Дали ще успее да ги унищожава?

# 602
Много съм доволна, да, имам го от 10г. , но вече не съм редовна, а за тези косми си трябва постоянство.

# 603
Много съм доволна, да, имам го от 10г. , но вече не съм редовна, а за тези косми си трябва постоянство.
Марка?

# 604
Филипс Лумеа 1997- абсолютно достатъчен за всичко.

# 605
Аз също ползвам Филипс Лумеа. От 4-5 години го имам. Много съм доволна. Но е важно да се знае че колкото по-тъмни са космите, толкова по-успешно е обезкосмяването. По ръцете и краката отдавна нямам нищо, даже поддържащо не правя процедури. Същото се отнася и за мишниците. Голям кеф. Брадичката е почти готова.. Мустачките са най-упорити. Нямам обяснение защо. Там все още си правя процедури, но сега, в този сезон. Когато е силно слънцето не е препоръчително, освен ако кремовете ви са с висок фактор .В началото имах големи задръжки, особено за ръцете си. Трябваше да ги обръсна. Нооо още след първата процедура ми мина и видях сериозен резултат. Препоръчвам с две ръце фотоепилаторите.Кожата е гладка, мека, няма боцкане като след бръснене и кола маска.

# 606
https://www.bio-brands.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE% … 0%BE%D0%BA%D0%BE/

Някой ползвал ли е този крем за изсветляване на нежелано окосмяване?

Аз преди ползвах Личия- 8 -те дози, за горна устна, но ги спряха, няма ги в търг.мрежа, може да опитам горния крем.

# 607
Крем за обезкосмяване може ли да се ползва за лице?
Има специален крем за лице на няколко марки, да , може да се нанася на лице, освен това кремът забавя растежа. Аз преди съм ползвала за мустака, сега ги бръсна с машинка, много пари крема. Ходя на лазерна един път в месеца, ама пак излизат гадините.

Между другото бях купила от Алито много е евтин апарат за лазерна епилация вкъщи, само 40 $ ми излезна и беше долу-горе ефективен, обаче го изгорих, без да искам му сложих различен кабел, че имам 100 други апарата вкъщи , пак ще си взема.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 15:30 от La Gitana

# 608
А знаете ли след като ходите на лазерна епилация, а и сте имала апарат в къщи, дали лазерната влияе на белите косми? Фотоепилацията премахна успешно само тъмните.

# 609
На бели нищо не влияе доколкото знам.

# 610
Електроепилация за белите.

# 611
Ами сякаш ми ги хваща лазерната епилация белите косми , става ми гладка кожата след това, ама те все пак не са и много, може и да си въобразявам.

# 612
Аз досега само изсветляване съм прилагала с Личия.
Т.к. епилациите нали изискват бръснене предварително,  а ако не ми се получи, биха се втърдили, или сгъстили.А сега са съвсем лекички , меки, редки, като леко мъхче. Предлагали са ми и с конец махане , но там от приятелка знам, че като й никнат пак са твърди.

# 613
От никакво махане не стават повече или по-дебели, освен хормонална промяна.
Само с лазер може да се събудят спящи фоликули, поне това съм чела преди.

# 614
Здравейте, имали някой като моя проблем.Менупауза на 40.Какво правите в случая.Вземате ли нещо?Гениколага не ми предлага прием на хормони поради леко разширени вени.

Общи условия

Активация на акаунт