ЮЛСКОТО ЧОВЕЧЕ е порастнало ЕвРопейЧе

• 25 076
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
хей моми4ета здравейте!
децата ни растат и това може само да ни радва .. наслаждавайте им се колкото можете..
ПИНТИшПУНТА: разказ4ето ти е много мило..ако се замисляш за 2ро -един съвет-действай!не 4акай да си намериш работа , пък да поработиш ..пък 4ак тогава ... хем ще спестиш време и средства ..хем ще ти са здрави децата(ако не ходят на градина)
това е ли4но мнение..аз донякъде съжалявам 4е из4аквам още...но се хванах на работарското хоро.. та ще го поиграя още малко..  Joy
АНИ радвам се 4е сте си изкарали весело ..
много преградки
4ЕСТИТ 1 ВИ ЮНИ!
  bouquet

# 211
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА.МНОГО СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ!

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА НАТИ

ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!

# 213
  • София
Eто ме и мен след мноооого дълго затишие.  Hug
Ние от септември, живот и здраве, тръгваме на детска градина. Все още засега сме с детегледачката и може би затова не боледуваме често. Иначе Васко се готви да става батко (пак през септември) и понякога е много смешен с коментарите си около бъдещото бебе.
Иска си сестричка, защото Франклин има сестричка, и не мога да го убедя, че всъщност той ще си има братче (само дано всичко е наред  Praynig).
За малко се отбихме и до морето, голяма радост беше. То не беше игра с пясъка, то не беше къпане в морето... Сега иска пак да ходи на "пиажа", ама на този етап няма повече.

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА НАТИ

ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!

Благодаря  Hug
Аз нямам навика да пиша в отчетната, но ще поправя това... Wink
Поздрави и целувки на всички юлски мами  Hug  bouquet

# 215
Нати ще  чакаме подробно включване Peace
sladka_mama кога ти е термина Hug?

Момичета мислите ли вече за идващите рождени дни?Иска ми се да планувам нещата,но така с планове миналата година Хриси се разболя и сега не смея да си правя планове.Дано всичко е наред тази година Praynig
Ето и една снимка на Хриси от яслата на 01,06...........тогава беше я лепнал един вирус та не е много свежа,а и снимката е сканирана,та се извинявам за качеството.Момичета чакам снимки и от вас.

# 216
  • София
Ами терминът ми е на 29.09. макар че изглеждам така, все едно ще раждам утре.  Sad

Аз още не съм мислила как ще празнуваме рождения ден на Васко, просто се чудя дали да е в къщи, или някъде в детски клуб. Трябва и да видя колко дечица евентуално ще каним. Добре, че има още доста време, че да успеем да се организираме.

# 217
Ами терминът ми е на 29.09. макар че изглеждам така, все едно ще раждам утре.  Sad

а колко си качила и как се чувстваш.

# 218
Здравейте момичета!
Anni много е сладка Хриси,ето и моето зайче точно на 01.юни

Нещо снимката не излезе добре,затова давам и линка
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3207345
Нашия рожден ден съм решила да го празнуваме в къщи,първо с дечица,а вечерта с роднини,надявам се само да сме здравички,че наскоро изкарахме вирусна ангина(херп ангина) и Нели вдигна 40.3 градуса Shocked,изпаднах в паника тогава,не знаех къде се намирам,а тя цялата беше посиняла и трепереше,направо си мислех,че следващото ще е гърч,но слава Богу се размина,добре,че в този момент баща й реагираше по-адекватно от мен и успя да свали Т,тъкмо се закрепихме малко от януари месец насам и ето,че пак имахме изненада,но поне АБ не пихме!

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 10:04 от walentin

# 219
walentin не се отваря линка newsm78
на малката снимка,която виждам направо не мога да ви позная..............много е порастнала Нели.
Ех децата си растът, а ние стареем Confused
Относно ангината,дано нямате вече такива моменти............. Praynig
Как е бебораната? Wink

# 220
Сега вече би трябвало да се отвори,тука на снимката Нели е облечена като калинка Wink!
А за бебето-расте,щъка по цял ден в паяка,много са интересни двете с кака си,постоянно се търсят и много се радват една на друга,при което познайте как се чувствам аз-на седмото небе.Ето и една снимка на двечките!

P.S. как излезна хубаво  тази снимка,а предната не можа newsm78?

# 221
Аууууууууу големи сладуранки Hug Heart Eyes Hug

# 222
  • Пловдив
Здравейте!
От много отдавна не съм се разписвала и аз. Ама нямам много време. Каката не ходи на ясли и си ги гледам и двамата. Чакам с нетърпение септември да тръгне на градина. Дано да свикне бързо и да не боледува много.
Мнооого е палава, ужас. А дребния е такъв кротушко. На разходка не можем да отидем по-далеч от градинката до съседния блок, защото иначе рискувам Мария да ми избяга нанякъде и да се чудя нея ли да гоня или при количката да стоя.
Напоследък и тя е много любвеобилна, но най-често като е направила някоя беля и ми се подмазва да не й се карам: "Маменце, много те обичам".
Валентин, страхотни са сладурките.  Heart Eyes
Сладка мама, поздравления! И дано всичко е наред!  Praynig  И аз така с този Франклин. Мария беше решила, че ще има сестричка и край.
Ани, много е пораснала Хриси и голяма кукла е станала.  Heart Eyes

За рождения ден още не съм се замисляла, а той наближава. Не знам, ще видим.

Ето малко снимки

# 223
MamaGeri мерси за снимките..........много сте се променили вече,а куклата на тази снимка не можах първоначално да я пазная ,ама много порастнала.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=67995&photo=21
Много се радвам,че бебо е кротичък..................абе момичета направо ви се чудя как се справяте Confused,аз ли нещо не съм в ред и си мисля,че ако имам още 1 дете определено ще бъде поне след 5 години.
Целувки Heart Eyes

# 224
  • Пловдив
Ани, трудничко е, защото съм и с двете деца, но нали Хриси ходи на ясла. През деня ще си само с едното човече. А пък ако трябваше да чакам още 5 години, щях да се откажа, честно.

Общи условия

Активация на акаунт