Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 32 381
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Бихте ли споделили от кой смарт часовник сте доволнни? Изгубих се в морето от информация...

Набелязала съм: https://www.aliexpress.com/item/1005001616517862.html?spm=a2g0o. … 16825638551%22%7D

Както и тази прахосмукачка, но от френския склад, с промо код и безпл. доставка 126 евро:
https://www.aliexpress.com/item/1005001742068077.html?spm=a2g0o. … 17403154300%22%7D

# 166
Здравейте, опитвам се от няколко дни да напазарувам от Али и не се получава. Слагам покупките в кошницата, маркирам ги, след това"направи поръчка", задавам плащане с карта ( плащам с visa), въвеждам данните на картата(не запазвам картата), потвърждавам плащането  и тук нещо се обърква! Не се отчита плащане в картата и в Алито не се виждат поръчки....поне от 3-4 дни правя опити и през телефонът ми и през лаптопа, не става. Някой имал ли е такъв проблем? Моля за съвет, благодаря!

# 167
  • Бургас
Здравейте, опитвам се от няколко дни да напазарувам от Али и не се получава. Слагам покупките в кошницата, маркирам ги, след това"направи поръчка", задавам плащане с карта ( плащам с visa), въвеждам данните на картата(не запазвам картата), потвърждавам плащането  и тук нещо се обърква! Не се отчита плащане в картата и в Алито не се виждат поръчки....поне от 3-4 дни правя опити и през телефонът ми и през лаптопа, не става. Някой имал ли е такъв проблем? Моля за съвет, благодаря!
след като потвърдиш данните от картата

се потвърждава отново с този бутон

# 168
Да, всичко точно така правя. До сега не веднъж съм пазарувала и никога не е имало проблем.

# 169
  • Пеликания
И аз сега се пробвах да пусна поръчка и не стана. Връща ме в кошницата.
И с две различни карти пробвах.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 18:19 от MarieSt

# 170
И аз точно това питах преди няколко седмици, ама явно не съм обяснила добре и никой не ми отговори!От тогава не мога да завърша поръчка направена от лаптопа, а поръчвам от приложението в телефона. От него нямам такъв проблем. Проблема е когато поръчвам от лаптопа.

# 171
  • Пеликания
Аз от телефона, от мобилното приложение не мога да довърша поръчката.

# 172
  • Бургас
да не би да са ви блокирали реговете

# 173
  • BG-DE
Вчера и днес имам три поръчки, нямаше проблем, ползвам приложението. Пробвайте плащане с Пейпал.

# 174
  • Бургас
Вчера и днес имам три поръчки, нямаше проблем, ползвам приложението. Пробвайте плащане с Пейпал.
не се предлага за Бг.

# 175
  • BG-DE
Съжалявам, не знаех но е странно, аз съм в Германия и оттук няма проблем и с Пейпал да се плати. Да не би пък проблемът с плащането да е, че се маркира картата да не се запазва, не би трябвало но знае ли човек 🤔

# 176
За България понякога има рестрикции при използване на карти. Аз лично, за да избегна това, си регистрирах акаунт в AliPay, свързах си картата там  и от две години плащам чрез него. AliPay е създаден от AliBaba за плащане в Aliexpres и за мен е много удобен. Предлага се като приложение в GooglePlay. За две години нямам никакви проблеми при плащане с карти, които иначе Алиекспрес отхвърля. Не съм пробвал да си свържа Пейпал акаунта с Алипей.

# 177
  • Пеликания
Успях най накрая да пусна поръчката, но ми излезе това за таксите за отделните поръчки. И при вас ли е така?
Като натисна на Price adjustment излиза, че събирането на таксата ще бъде събрана от митницата. А пише че VAT е включен.

Юли месец поръчвах и ми излизаше по друг начин.

# 178
Означава, че при сделката не е имало корекция на цената.

# 179
  • Пловдив
Здравейте!
Имам нужда от съвет относно закупуване на таблет.
Последно техника закупих през 2018 г и тогава, за да се избегнат митнически такси поръчах до Англия без такси и от там с превозвач дойде.
Може ли да споделите сега дали има опция или трябва да търся европейски склад за продукта?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт