Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 33 069
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Малко кодове за намаления за предстоящия Черен Петък в Алиекспрес:

За Германия:

Universal discount code for Germany, Belgium, and Netherlands

Euro code150-18 code: FAST18

Euro code250-30 code: FAST30

Euro code300-35 code: FAST35

# 196
Избягвам да поръчвам, но ми се наложи да пусна нещо, което ми трябва много. Уж щяха да го доставят за 3 седмици. Обаче седи от почти месец с този статус, това нормално ли е според вас и да го чакам ли въобще?

# 197
  • BG-DE
Според мен се е загубила, твърде дълго няма актуализация на статуса. Не знам какво им става но в последно време са много зле с доставките, доста хора се оплакват от изгубени или много забавени пратки.

# 198
Всичко се бави много от един месец.

# 199
Аз затова поръчах от рано и да изпреваря ЧП и време да имам ако закъснее, ама при прогнозна доставка 6.11 вече взех да се изнервям. И на БГ пощи писах и казаха, че не е влязъл при тях такъв пакет...
Благодаря ви за коментарите и че се включихте!

# 200
  • Варна
Здравейте, на 11.11 поръчах: https://www.aliexpress.com/item/1005002297156745.html?spm=a2g0s. … .0.4cb84c4dYWBhqI

излезе точно 232.50 лева. Дойде на 16.11, от Франция. Доволна съм засега Simple Smile Всички вкъщи имат голям мерак, троха да падне... и бръмчат с нея.

# 201
Според мен се е загубила, твърде дълго няма актуализация на статуса. Не знам какво им става но в последно време са много зле с доставките, доста хора се оплакват от изгубени или много забавени пратки.
в студените месеци, пощаджийките крадат пратките, за да не се разкарват в студа - не знам защо изобщо им ги дават да ги носят
по добре да пращат СМС и за малките, за да идеш в пощата, като на обемистите

# 202
  • BG-DE
Не знам, по съм склонна да мисля, че проблемът е някъде по трасето, аз съм в Германия и тук пощаджиите не крадат пратките 😊 и пак има проблеми. В момента имам две поръчки зациклили на китайска територия, днес помолих продавачите да проверят какво става, единият уж обеща ама знам ли 😊

# 203
при нас пък зимата спират брошури писма и всичко друго, ако не е препоръчано
а и в пощата пред 10 човека да свиеш нещо е по трудно, отколкото сам/а на пътя

# 204
Здравейте момичета Simple Smile
Знам, че сигурно е писано многократно,  но голямо търсене, ровене и накрая нищо не намирам.
Искам да поръчам мъжко и женско яке moncler... от някой доказан купувач.
Моля ви, дайте линк, препоръка и мнение...
Търся като луда вече месец.
Благодаря ви

# 205
  • BG-DE
Нормално ли е тракинг номер на пратка за Германия да завършва на NL, досега всички са били накрая с DE🤔

# 206
Нормално ли е тракинг номер на пратка за Германия да завършва на NL, досега всички са били накрая с DE🤔
ДА

# 207
  • Варна
А долу горе за колко време ви пристигат пратки със LS.............NL номера ?

# 208
А долу горе за колко време ви пристигат пратки със LS.............NL номера ?
това са нови номера на холанците и все още не са идвали такива - и аз имам 2 такива (LS... преди бяха LT... и идваха за месец)
китайците като че ли разкараха номерата почващи с БГ

аз пък имам един до офиса на Габиели в Германия, само от числа и се отчитат статуси само в Cainiao

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 14:30 от musicdoubl3

# 209
  • Пеликания
Аз не мога да повярвам. Поръчка от 18.11 вече е в Нидерландия. Бяха ми комбинирали 2-те поръчки и така идвали уж по бързо.

Общи условия

Активация на акаунт