Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 33 127
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
SMS с икона? Joy
Месинджър някакъв е!

# 301
  • в сърцата на децата <3
Вайбър

# 302
Понеже по-горе се спомена имейл, а по-скоро ми приличаше на смс 😛

# 303
  • в сърцата на децата <3
Понеже по-горе се спомена имейл, а по-скоро ми приличаше на смс 😛
Тета обяснява за мейл, но никъде не съм казвала, че е мейл това. Щракнах екрана защото смятам си личи, че е месинджър и съответно по телефонен номер. Данните на фирмата, която ми е пратила съобщението, са легитимните на Meest, включително линк към сайта им.

# 304
един продавач гледа накъде вървят нещата и ми пише да избера "logistics reason." , за отваряне на диспут, но до сега е избирано "не е дошла, все още в транзит"
кое е по добре да избера все още в транзит или логистичен проблем
става въпрос за непроследима евина пратка (малко под 2 долара)

# 305
Аз не бих слушара продавача. Цих си пуснала диспут ако е изтекла защитата.

Забравила съм, но това че е още в трандит, не го ли изписва Алито, ако си отворил диспут преди защитата да е изгекла. Веднъж съм пускала и така ми изписа тогава..

# 306
Здравейте,
Въпросът ми не е точно за проследяване, но ако прецените, че не е за тук ще питам и в другата тема.
Имам няколко поръчки от Алиекспрес, на всички тракера в момента показва или BG customs clearing, а на някои е малко след митница, и пише статус, че са освободени от митница на 12 Декември.
Тъй като нашия клон нито праща смс-и, нито носи извествия - според вас мога ли вече да ходя да си ги търся, или отнема повечко време от митницата до получаване в клона?
Не съм поръчвала от преди промените, и не съм много в час с новостите.

# 307
Здравейте имам един въпрос имам пратка която е в пощата от юли месец.Ако отида в пощата там ли ще е пратката или вече са минали много месеци

# 308
Това за бг митница според мен не е вярно. Още е рано да я търсиш.
За пратката от юли- на моите смс от пощата пише срок около 20 дни за взимане. Според мен едва ли е все още в пощата

# 309
Здравейте имам един въпрос имам пратка която е в пощата от юли месец.Ако отида в пощата там ли ще е пратката или вече са минали много месеци
20 дена се пази.

Здравейте,
...
Имам няколко поръчки от Алиекспрес, на всички тракера в момента показва или BG customs clearing, а на някои е малко след митница, и пише статус, че са освободени от митница на 12 Декември.
...
Това с тракера го забравете. Така показва когато е влязла в Европа и е на някоя митница я в Холандия я в Белгия я в Унгария. В най-добрият случай 15 дена още. В най-лошият месец и нещо. Пратките се разпознват по номера U*HU - Унгария, L*NL - Ноландия и т.н. Дано не ви де падне BG00000, че тогава ще чакате до второ пришествие. Аз с доставка cainiao нещо си никога не бих поръчал, но балъци много свят широк.

Вие защо поръчвате до такъв клон? Утре може да спрат и да ви носят пратките. Гнилоч има на всякъде. Въппросът е защо ви кефи вие да сте в л...та.

# 310
вече китайцице не пращат с БГ.................. , но все още има такива които не са пристигнали

# 311
вече китайцице не пращат с БГ.................. , но все още има такива които не са пристигнали
Иска ви се, но продавачи дето шипват с Cainiao под път и над път.

# 312
Три пратки имам, едната е с Чайаното или както там се пише. Обединени са в една с LS..NL. 
Ще дойдат бързо.

# 313
Иска ви се, но продавачи дето шипват с Cainiao под път и над път.
oт 70 дена не шипват с БГ........, имам след това около 20 пакетчета и всичко е с ХУ накрая, но по принцип вече ги обединяват по някакви критерии
дори днес гледам че една обединена е в местния клон, вътре би трябвало да са 3 малки

# 314
Обединяват, да, което намирам за много разумно. Така не ми е съвестно че пускам едно нюню нещо с БД...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт