Избор на прахосмукачка - 5

• 59 264
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Според мен ако нямаш килими всичко става. И тогава да е лека, компактна и маневрена е по-важно Simple Smile

# 286
Зелмер не са ли вече Бош?!

# 287
Май Зелмер нямат така наречената "тупалка"?
Някакви други предложенията.
Върти ми се нещо, че бяха пригодили тупалката на рейнбоу към зелмера , но ще питам.
Мда, тупалките са може би най ценното на тези прахосмукачки. Имат един куп други джаджи, но така и не съм ги ползвала, но тупалките са безупречни.
Питах за Зелмера и тупалката на Рейнбоу, Ами пригодили са я. Как точно, просто нямаше време , че пътуваха, но днес като се видим ще разуча, ако се интересуваш.

# 288
Здравейте. виждам че не се споменават тук много прахосмукачките на САМСУНГ. Сигурно си има причина. но понеже наскоро ми изгоря една дългогодишна, и може да си ползвам маркучите четките и почти всичко от нея, реших пак да си взема САМСУНГ. Ето тази https://www.emag.bg/prahosmukachka-bez-torba-samsung-vcc43q0v3b- … BM/?ref=cart_item . Нямам килими или дом. любимец, и няма никаква вероятност някога да имаме. Има доста положителни мнения за този модел.

# 289
Аз имам опит със Смасунг. Вече четвърта използвам от този вид. Горят на 3 -4 години при интензвино използване. Леки са, което  е голямо предимство. Хубаво е,е са с пластмасов контейнер. Често сменям и пера филтрите , защото иначе гори.  Като мощност средна хубост 700-800 Вата, но по регламент са така. Мисля следващата да е Ровента или някоя комбинирана.
Имам килими и я използвам предимно за това.

# 290
80m децибела ми се струва бая шум.

# 291
Не я усещам, може би съм и свикнала

# 292
  • Велики Преслав
Bisera, това че е една и съща марка, не значи, че аксесоарите пасват.
Аз харесвам прахосмукачките на Самсунг, но високия им клас.

Иначе виж Филипс, Ровента, Бош, Миеле

# 293
Аз ползвах временно този Самсунг и да кажа, че в началото му бях бясна- тежка тръба с четка, силно засмукване.
Сега Ровентата дърпа повече и съответно Самсунга ми се струва по- лесно управляем . С него не усещам никаква миризма , след чистене с Ровентата има една гадна остатъчна пластмасова миризма , вероятно защото е нова.
Контейнера на Самсунга е по- лесен за почистване, най- голямото му предимство е , че въздуха излиза отзад, докато при Ровентата отгоре и често “ бие” в лицето.
По- стабилна изработка е, пластмасата е по- качествена и дебела.
Но пък е по- тежък.
Редувам и двете и се дивя на боклука, който изсмукват.😂

# 294
Надали е по - шумен и по - тежък от досегашния ми 13-14 год. САМСУНГ. То аксесоарите образно казано ще ползвам, може и да не ги ползвам. По - скоро свикнах с марката.

# 295
Накрайникът triactive на прахосмукачка Philips има две големи колелца, някой знае ли дали може да се свалят?

# 296
Здравейте!Прегледах доста от коментарите,но не успях да се насоча. Търся помощ за избор на прахосмукачка,която има мощно засмукване за почистване на вътрешно пространство с много животни (котки,кучета), съответно на много косми,прах,земя.
Имате ли идеи за подобни уреди?
Чувала съм че роботите и моделите на Dyson са за такива цели, но надхвърлят многократно моя бюджет и не успявам да избера подходящо решение. :/

# 297
Тогава гледайте Керхер.

# 298
Не мога да реша дали да си купя вертикална прахосмукачка или робот. Имаме котка. Кое ще е по-добре?

# 299
  • Велики Преслав
Ако пуска много косми, аз бих се доверил на вертикална с моторизирана четка.

Общи условия

Активация на акаунт