АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 469
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
  • до най-прекрасния мъж
Поне месец предварително питайте на регистратура кога ще идва. Тя като дойде, казва кога ще е в Селена следващия месец. Идва само 1 път месечно, така че се ориентирайте навреме. Вчера беше, вече ще знаят за следващия път точната дата. Ако е рано, поне като ориентир може да питате кога ще идва, за да я следите и да не изпуснете подходящия период. Но както и по-горе писах, не отказва преглед, дори да е малко по-късна седмица. Аз бях записала за 24.10, но тя първо промени датата за 31.10, после за 14.11. Доколкото разбрах по здравословни причини.

# 136
Благодаря ви ☺

# 137
Здравейте, миналата седмица на 11.11 родих в Селена, но не си спомням кога казаха, че ще е готова епикризата на бебето, а не мога да се свържа с регистратурата на родилното. Някой знае ли кога са готови документите за получаване? И още един въпрос - свалянето на конците след секцио дали се заплаща? Благодаря! Simple Smile

# 138
Здравейте,записах си час при д-р Д.Ставрев за декември.
Искаме да направим СГ на ММ,но часът е от 14:45,доколкото знам СГ правят до 14 ч всички делнични дни.
Да попитам за колко време излиза резултата и дали можем да го помолим той да я разчете и евентуално аз ако си пусна някакви изследвания.

# 139
Здравейте, миналата седмица на 11.11 родих в Селена, но не си спомням кога казаха, че ще е готова епикризата на бебето, а не мога да се свържа с регистратурата на родилното. Някой знае ли кога са готови документите за получаване? И още един въпрос - свалянето на конците след секцио дали се заплаща? Благодаря! Simple Smile

Не се заплаща махането на конците. Отиваш на задната регистратура и те пращат горе в кабинета, в който правят прегледите при прием за раждане. Конците  на мен ми ги махна сестрата за 10 секунди.
Документите на детето са готови два дни след изписване, но за епикриза на майката се чака около седмица.

# 140
Мен ме изроди д-р  Бабаков и ми каза кога да ида и ми ги махна той. На Вас не Ви ли казаха кога да идете?

# 141
Мен ме изроди д-р  Бабаков и ми каза кога да ида и ми ги махна той. На Вас не Ви ли казаха кога да идете?
Да, да, за конците ми казаха на 7ми ден да отида, но не разбрах дали се плаща.

# 142
Искаме да направим СГ на ММ,но часът е от 14:45,доколкото знам СГ правят до 14 ч всички делнични дни.
Да попитам за колко време излиза резултата и дали можем да го помолим той да я разчете и евентуално аз ако си пусна някакви изследвания.

Спокойно може да направите спермограмата по-рано (няколко дни). Тъкмо ще я имате за прегледа. 🙂

# 143

Спокойно може да направите спермограмата по-рано (няколко дни). Тъкмо ще я имате за прегледа. 🙂
Забравих да спомена,че не сме от Пловдив за съжаление и затова питах дали има как да се вместим в един ден за всичко.

# 144

Забравих да спомена,че не сме от Пловдив за съжаление и затова питах дали има как да се вместим в един ден за всичко.

Вие ще можете да пуснете в деня сг, ако отидете по-рано, но резултатът няма да стане в същия ден, според мен.

# 145
Благодаря ,ще отидем пък дано може да свършим повечко неща.

# 146
  • Пловдив
За спермограмата се записва час.Ще се наложи да отидете два пъти.Запишете час за спермограма 2-3 дни преди твоя преглед.Тогава и доктора ще я види на неговия компютър и така ще можете да я обсъдите.
Успех!

# 147
Елънче  ,благодаря!

# 148
На мен ми направи впечатление цената на раждането 1400/1800 лв спомена ак. Негалова. А тук се писа, че е 1450/1850 лв. Кое е точната цена?
Цените са вдигнати от 1.08 секцио е 1850 лв

# 149
Аз раждах март и точно тогава го вдигнаха на 1850лв. Февруари ми казват 1800,отивам да раждам и опаа 50 лв отгоре.😀

Общи условия

Активация на акаунт