АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 454
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Др.Стратиева е страхотна! Не съжалявам, че избрах нея и за 2-те фетални. Препоръчвам😊

# 151
Аз раждах март и точно тогава го вдигнаха на 1850лв. Февруари ми казват 1800,отивам да раждам и опаа 50 лв отгоре.😀

Да не би тези 50лв да са били за детски ортопед, прегледът при който е по избор? Аз раждах юли и платих 1850, но 50 от тях бяха з ортопед.

# 152
Не, отделно платих за ортопед и други специалисти по избор. Излезна ми 2000+, като ми казаха 1850 е само секциото.
Аз раждах март и точно тогава го вдигнаха на 1850лв. Февруари ми казват 1800,отивам да раждам и опаа 50 лв отгоре.😀

Да не би тези 50лв да са били за детски ортопед, прегледът при който е по избор? Аз раждах юли и платих 1850, но 50 от тях бяха з ортопед.

# 153
Аз родих миналата седмица и платих 1990 лв. Извикаха ме на преглед при кардиолог, без да ме питат искам ли не искам ли. Предполагам едните 50 лв са от тук. Другите за ортопед, за тях знаех. Едни 40 лв ми се губят от къде са. Rolling Eyes

# 154
А някъде бях чула, че събота и неделя е двойно заплащането.. Дали е вярно 😑

# 155

Не знам за събота и неделя, но на позната са предложили много по-ранна дата за планово секцио или алтернативно са поискали двойно заплащане за избор на екип, ако го насрочи за 27 декември или в друг от празничните почивни дни между Рождество Христово и Нова Година.

# 156
Да вярно е. 🙂

# 157
  • до най-прекрасния мъж
Предполагам, че се заплаща повече, ако раждането е в почивен или празничен ден и е планирано - секцио, индукция. Ако бебето само тръгне да се ражда нормално или се наложи спешно секцио по медицински причини, не ми се вярва да искат двойно пари. Все пак това са независими от нас ситуации. Когато можеш да планираш и сам избереш почивен или празничен ден е нормално да платиш повече, защото целенасочено взимаш от почивката на екипа. Но когато е непланирано,  реално нямаш избор.

# 158
42 лева Ви се губят за тест за Ковид. Не разбирам защо не са Ви казали за кардиолог, но не вярвам, че 50 лева са проблем, Ако имат притеснение за състоянието Ви.
И да, плаща се допълнително при планов прием. Ако решите да раждате секцио на 24 декември например, трябва да се свика екип, затова и се плаща. Но ако бебето започне да излиза само, тогава се плаща стандартно.
И аз платих 2100лв, но поне си знам разбивката. Все пак и касова бележка издават!

# 159
Тестът за ковид прави ли се на ваксинирани?

# 160
Прегледът при кардиолог е 80лв, не 50.

# 161
42 лева Ви се губят за тест за Ковид. Не разбирам защо не са Ви казали за кардиолог, но не вярвам, че 50 лева са проблем, Ако имат притеснение за състоянието Ви.
И да, плаща се допълнително при планов прием. Ако решите да раждате секцио на 24 декември например, трябва да се свика екип, затова и се плаща. Но ако бебето започне да излиза само, тогава се плаща стандартно.
И аз платих 2100лв, но поне си знам разбивката. Все пак и касова бележка издават!

Бързия тест е безплатен..
В цената ся вкл. Преглед от кардиолог -80лв(мисля че при секцио е задължително) а и да ви кажа не съжалявайте, на момичето което беше при мен така случайно и отриха пролапс…50лв ортопед…отделно се плаща ако на бабато му се наложат вливки и др.специални медикаменти или наблядение…питайте на регистратурата за какво давате тези пари..в крайна сметка ако толкова са ви от значение ще питате за всеки един лев..а не да плащате на сляпо и после да се оплаквате…

# 162
42 лева платих януари за бърз тест.
Иначе съм съгласна с мнението Ви.

В цената ся вкл. Преглед от кардиолог -80лв(мисля че при секцио е задължително) а и да ви кажа не съжалявайте, на момичето което беше при мен така случайно и отриха пролапс…50лв ортопед…отделно се плаща ако на бабато му се наложат вливки и др.специални медикаменти или наблядение…питайте на регистратурата за какво давате тези пари..в крайна сметка ако толкова са ви от значение ще питате за всеки един лев..а не да плащате на сляпо и после да се оплаквате…

# 163
Аз раждах секцио, август месец и среща с кардиолог нямах, така че мисля че не е задължително Simple Smile

# 164
Здравейте! Моля ви мнение за доктор Мирела Аладжова. Млад лекар е и не намирам никакви отзиви за нея. Ще ви бъда благодарна ако ми дадете някаква информация .

Общи условия

Активация на акаунт