ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - На прага на девети клас ударно засипаха ни с тестове завчас! - 2

• 39 740
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ако не пуснат скоро парното, ще минем на режим на тока по естествен път. При нас през уикенда, трафопоста даде два пъти фира. Това печки, духалки, бойлери...

Леле, Звънче, не се шегуваш? 🙄

Стон, не може сега на чИшмата. Спазваме дистанция.

# 661
  • софия
СО никога не се шегува. Строги, но справедливи винаги!

# 662
  • София
И студената вода спират в някои райони:

https://stolica.bg/remonti/nadezhda-3-i-seslavtsi-vremnno-ostavat-bez-voda

Наистина изпитват търпението на хората.
Чакаме и ОРЕС, без вода и без ток.

# 663
Вие се шегувате/или не се/, ама.. зелените глобалисти баш това са ни замислили. Без топло и вода, че не сме били ползвали екологични такива и трябва да се научим. Сега са ни започнали поетапно с увеличения на всичко.
Да живеят ограниченията, явно това е бъдещето.. Rolling Eyes Sunglasses

# 664
Мммда, докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват...

Доня, къщата до вас свободна ли е още?🙂

# 665
  • Пловдив
Вие се шегувате/или не се/, ама.. зелените глобалисти баш това са ни замислили. Без топло и вода, че не сме били ползвали екологични такива и трябва да се научим. Сега са ни започнали поетапно с увеличения на всичко.
Да живеят ограниченията, явно това е бъдещето.. Rolling Eyes Sunglasses
Те са го намислили, но ние що клякаме? Не им щем зелената сделка! Тя води до бедност, глад, безработица, регрес, а няма ни един положителен ефект върху самата природа. Срамно е какви овце сме целия ЕС да обричаме децата си на тежко и тъмно бъдеще ,за нищо, защото на едни големи богати хора така им отърва. Аз съм бясна за това как никой не каза "не". А изборите в Германия са отчайващи, тамошните зелени са най -зле ,а най-влиятелни.

# 666
  • София
От днес на Ники класа са в карантина. Дете от компанията им, с което се виждаха и двата дни уикенда е с положителен тест. Чак следобед излезе теста, дотогава тя си беше на АВО и след това първите часове в СМГ. Интересно ми е защо карантинират целият клас, предвид че теста е от понеделник по обяд, а детето не е било на училище днес.

# 667
  • Пловдив
За да гърмят колко карантинирани класове има ,че белкем зазидат децата за 5 месеца .

# 668
  • sofia
Ужас, утре ако няма цял ден ток в Лозенец, няма защо да идвам на работа... че и ще дзиндзирикам, щото сме на климатици в офиса.
Наше село го няма в списъка.

# 669
  • София
Две от трите ми деца са в карантина вкъщи. Едната е съученичка на щерката на Айла, малкият е 5ти клас. И на двамата съучениците са дали положителен резултат днес сутринта и последно са били контактни в петък. Въпреки това, карантинират целите класове. Вкъщи пак ще се готви непрекъснато.

# 670
От днес на Ники класа са в карантина. Дете от компанията им, с което се виждаха и двата дни уикенда е с положителен тест. Чак следобед излезе теста, дотогава тя си беше на АВО и след това първите часове в СМГ. Интересно ми е защо карантинират целият клас, предвид че теста е от понеделник по обяд, а детето не е било на училище днес.
Странно е, да. При нас първо имахме дете с ковид, което за последно беше ходило в петък и с тест в понеделник - не ги карантинираха.
От вчера имаме класна с ковид, която за последно е била и с деца, и с родители на РС в четвъртък, но тестът е от неделя и отново не сме карантинирани, нито деца, нито родители.

Да се оправя бързо детето!

# 671
При нас вече са доста деца, както и учител, карантина официално нямам наложена, разбира се, защото РЗИ както винаги спи, само съобщение до учениците. След първите 1-2 деца мислеха да се помайват и да не ги слагат карантина. Не знам защо се шири тая престава, че се престарават. Моите впечатления са обратните.

# 672
  • софия
рали, как е било по мат днес? Според мрън е било сеч и на никой, дори на математиците, не им е стигнало времето. Никой не бил доволен.

# 673
  • София
И на мен ми е странно защо ги карантинират, след като последно са били контактни в петък, а тестът е от понеделник.

# 674
  • София
Хепи, аз не разбрах. Под карантина ли сте? И имате доста болни деца вече така ли?

Общи условия

Активация на акаунт