Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 771
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Аз пак с моя ГТП Simple Smile Днес сестра ми също е минала и е платила 32лв. Къде мога да прочета за новите стикери? Значи ли, че ако ти сложат стар си в нарушение и те как си позволяват да ги дават. В крайна сметка ще платя 50лв, но ми е интересна тази разлика.
miraluba, къде ходиш до медицинските общежития?

# 196
  • Пловдив
Слагат се нови стикери. Няма вече от старите.
Сестра ти да ти каже къде е минала преглед за 32 лв., може да е от полза за някой друг.

# 197
Говорите за еко стикерите, зад огледалото, които се слагат, нали? Аз минах юни преглед и още не бяха въвели тази екстра. За протокола, в СБА, но там е до късмет дали ще минеш веднага, или ще се наложи да изчакаш една-две коли.

# 198
Къде около центъра ( Гранда, Халите, Пешеходния мост ) мога да намеря фитили за свещи ?

# 199
  • под тепетата
Виж в Емарт - срещу банка ДСК (въртящите врати)
https://www.emart.bg/materiali-za-sveshti-i-sapuni

# 200
Препоръчайте ми личен лекар в Кършияка. Имаме малко бебе и педиатърът й е ЛЛ и на нас двамата. Но сме крайно недоволни.

# 201
Слагат се нови стикери. Няма вече от старите.
Сестра ти да ти каже къде е минала преглед за 32 лв., може да е от полза за някой друг.
ох, и мен ме интересува, ще съм благодарна, ако "издадеш" тайната, Хоп-Троп.
Искам да попитам, въпреки че не знам дали тук е темата, но просто не се сещам къде да попитам. Една позната, която вече живее в Англия, беше ми похвалила дерматоложката Магдалена Гюрева от Дермаплюс. Дали някоя от вас има по-прясно мнение за нейният професионализъм? Нямам особено тежки проблеми с кожата, но знам че е важно да се попадне на спосособен специалист. А дори и да нямате впечатление от нея, ще се радвам да ми препоръчате способен дерматолог. По-разширени пори и петна от пъпки ( жестоки) са ми проблемите...

# 202
  • Пловдив
Препоръчайте ми личен лекар в Кършияка. Имаме малко бебе и педиатърът й е ЛЛ и на нас двамата. Но сме крайно недоволни.
При кой лекар сте?

# 203
При д-р Мария Хаджигеоргиева.

При кой лекар сте?

# 204
Мили дами, отново се включвам за препоръка за добър стилист/фризьор. Отидох с препоръка в салон, който има доста висока оценка, но дамата "специалист" е под всякаква критика...подстрига ме за 15 минути (имам дълга коса), без измиване, на суха коса.
Трябвало да кажа предварително, че искам измиване...Накрая цената беше 25 лв, а резултата филирана коса, с моя тънък косъм изглежда ужасно.
Странното е, че дамата има доста клиенти и трудно се запазва час при нея, явно има славата на добър фризьор.
Тъй като от скоро съм в града, преди това ползвах услуги в гр. София, та за такава цена винаги е включвало и измиване и изсушаване...Няма проблем да дам и повече пари, стига човекът да има професионално отношение.

# 205
Кажи за кой квартал те интересува? И аз съм попадала на фризьорки, при които измиването на косата е екстра и също не мога да го приема.

# 206
Кажи за кой квартал те интересува? И аз съм попадала на фризьорки, при които измиването на косата е екстра и също не мога да го приема.
Кършияка, Центъра, Каменица... Благодаря Simple Smile

# 207
  • Пловдив
Toblerony123, откакто се е родила дъщеря ми преди 14 години цялото семейство сме при д-р Петрана Краева. Тя е педиатър и личен лекар. Има много бебета, много добър лекар е, досега нямаме объркана диагноза или неадекватно лечение. Кабинетът й е под големия блок в градинката зад колелото на Панаира. Има медицински център там, но не му помня точно името. За ориентир - мисля, че имаше и детска кухня под този блок, както и ГРАО на район Северен е там.

https://superdoc.bg/lekar/d-r-petrana-kraeva-7577

# 208
Здравейте! Къде има рентген, който не е в ДКЦ с ковид зона и да работи с направление от специалист?

# 209
  • Пловдив
Здравейте! Къде има рентген, който не е в ДКЦ с ковид зона и да работи с направление от специалист?

тук са изброени тези с ковид зона
https://www.nhif.bg/news_page?id=420588&page_id=home

значи ДКЦ Кичук Париж на Г. Кнодолов 43 е без такава зона
но може да се пита и по телефон

Общи условия

Активация на акаунт