Къде в Пловдив ??? - 92

• 35 348
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Антигенен тест в Рамус струваше 30 лв. преди да въведат последните мерки за зелени сертификати. Откакто въведоха т.нар. "безплатни" тестове в лабораториите, които работят с тях, цената е 10 лв за вземане на пробата. Но дори и да е така това е три пъти по - евтино от преди. Такива пунктове има пред моловете например, в София има и на НДК.

# 526
Имат ли работно време тези пунктове и къде в Пловдив има? Също, предполагам, че имат работно време до някакъв час, защото пред Мол Пловдив не видях такъв преди няколко дни...
Когато са за пътуване цените вече не са като на "безплатните", така ли (през септември тестът ми струваше 35 лв+ разпечатания сертификат, но толкова струваше и само с дигитална версия на сертификата)?

# 527
Ще споделя как е в Рамус, защото с там имам опит. При плащане на 10 лв. ти дават потребителско име и парола за резултатите. Готови са след час. Първо излизат отрицателните резултати и малко по-късно, но трябва да презаредиш бланката, излиза голям зелен бутон, натискайки го директно теиш зелен сертификат с валидност 48 часа от вземане на пробата. Няма нужда да се връщаш втори път на опашката, много сериозна пред централната им лаборатория.

# 528
Пред МОЛ Пловдив има лаборатория, в страницата им пише, че работи от 9 до 18ч.
Тестовете са по-евтини, защото бяха предоставени от държавата, тези 10лв. са за пробовземане.

# 529
  • София
Тестовете са си тестове, сертификатът си е сертификат, няма значение за пътуване ли е, за мол ли е. Никой не е длъжен да обяснява за какво се тества.

# 530
Работи ли някой от Техномаркетите без зелен сертификат? Друг магазин за техника?
Да уточня - изнесен пункт търся.

# 531
  • Пловдив
А ако ти трябва за чужбина? Май тогава и на английски трябва да е и няма с тия да стане, нали?

# 532
Къде в Пловдив днес мога да се ваксинирам с Пфайзер? Ако е в Тракия,ще е супер.

# 533
Къде в Пловдив днес мога да се ваксинирам с Пфайзер? Ако е в Тракия,ще е супер.
РЗИ би трябвало да има дежурни.

# 534
  • Пловдив
В Медикус алфа слагат Пфайзер. Казаха ми, че ваксинират от 9 до 14 часа.

# 535
Уми, в Метро разбрах, че има и Пфайзер и еднократна на Янсен. Според чакащите на опашката на входа. Там ти е най-близо. Работят и утре.

# 536
  • до най-прекрасния мъж
Работи ли някой от Техномаркетите без зелен сертификат? Друг магазин за техника?
Да уточня - изнесен пункт търся.
Технополис имат изнесена каса. Преди два дни ММ ги ползва и си свърши работа. Беше купил каквото му е необходимо.

# 537
  • Пловдив
И явно никой не мисли ,че може да пострада като мен !
Мислих ,че ще получа помощ ,но ...здраве да е !

# 538
И явно никой не мисли ,че може да пострада като мен !
Мислих ,че ще получа помощ ,но ...здраве да е !
Пропуснали сме. С какво да помогнем?

# 539
Странно ми е, че изтриха и първия пост на jb66 и моят опит да ѝ помогна, като я пратя в по-подходяща тема. Някой е докладвал на модовете. Но защо и оплакването ѝ тогава не са изтрили.... Така е хвърлено в нищото.

Ваксинационният пункт в Пълмед пише, че работи в неделя. Някой знае ли дали са поставяли Янсен последните дни?

Общи условия

Активация на акаунт