Къде в Пловдив ??? - 92

• 35 323
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Изследването за антитела е с кръвна проба /венозна/, а не с тампон. Според вида на теста излиза за от няколко часа до 3 дни, като също така и мерните единици са различни на различните тестове.
Няма информация дали ще се правят във въпросните пунктове или само в лаборатории, по-скоро се съмнявам да правят.

# 571
Нали мерните единици трябва да са "унифицирани" и да са приравнени към BAU?

# 572
Нали мерните единици трябва да са "унифицирани" и да са приравнени към BAU?
Да, всяка лаборатория си пише по какъв коефициент да се умножи, според техния метод. А предполагам ще вадят вече и автоматично BAU резултат, след като приеха това да важи официално.

# 573
  • Пловдив
Да ми препоръчате дерматолог или друг специалист, който ще може да се справи с тийн акне? Ходихме при две козметички но нямаше резултат.

# 574
Знаете ли някой китайски ресторант или въобще някое заведение ( било то дюнери или друга кухня) което да доставя храна между Пловдив и Войводиново. Мястото се пада на 2-3 км извън Пловдив, но удряме на камък с глово и подобните доставчици

# 575
  • Пловдив
Освен такси други нз, ама то бая скъпо май ще стане.

# 576
  • Пловдив
Вижте Хепи.
Сенди до Макдоналдс на ВСИ /дюнер, пица хапки и подобни/ са ни носели до Ягодово срещу 5лв.

# 577
Освен такси други нз, ама то бая скъпо май ще стане.
Не, на мен ми трябва за през деня принципно, по обяд.

# 578
Знаете ли някой китайски ресторант или въобще някое заведение ( било то дюнери или друга кухня) което да доставя храна между Пловдив и Войводиново. Мястото се пада на 2-3 км извън Пловдив, но удряме на камък с глово и подобните доставчици
Опитайте с Шанхай, но звънете директно в ресторанта. Започнете с доставката... Поне е в Кършияка и ползват собствен доставчик. Контакти има в Гугъл.

# 579
  • Пловдив
Иначе и в самото Войводиново има готвено на главния път, но не знам дали доставят.

# 580
Здравейте, спешно търся магазин за опаковане на подаръци някъде по Вазов или в близост, който да работи

# 581
Здравейте, спешно търся магазин за опаковане на подаръци някъде по Вазов или в близост, който да работи
Освен в МОЛ Марково тепе? Или подаръчна торбичка някъде от подлеза на гарата?

# 582
  • София
Чудя се какво толкова приравняват и приказват постоянно, но аз се тествах от любопитство през август за антитела в Бодимед и резултата ми е точно в BAU/ml. Имате ли Бодимед в Пловдив също?

# 583
Мисля, че има Бодимед, но аз ходя в друга лаборатория. Пускам и други показатели периодично и ми е важно да мога да ги проследявам и да сравнявам резултатите с предишните изследвания. Конкретно количествения тест за антитела след ковид го правих в края на декември 2020г, тогава резултатите ми бяха в АU/ml. BAU/ml мисля, че го въведоха някъде след април месец и  затова не е странно, че през август в Бодимед вече са измервали в BAU/ml. 🙂
Скрит текст:
 Отдавна искам да се изследвам, за да видя какво е останало от антителата ми и ще го направя. Но на мен лично ми е доста любопитно и как ще мога да съпоставя сегашните резултати спрямо резултатите от декември...🙂

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 20:49 от dolce miele

# 584
  • Euskal Herria
Има лаборатории Бодимед в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт