Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 726
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Лекси Марица, втори етаж.
Да допълня Simple Smile

# 106
  • Пловдив
Много приятни аромати има в инглиш хоум, но са с клечките, чрез които се изпарява течността.

# 107
  • до най-прекрасния мъж
А д-р Минева в Селена? След промяната да не е напуснала?
Има офталмолог в Селена ли? Нямах представа, а и докторът нищо не каза за техен офталмолог. Записах час вече другаде, дано остана доволна.
Благодаря на всички за насоките.

# 108
Здравейте, съществува ли още магазина за бебешки и детски трикотаж в началото на ул.,,Велико Търново,,. Другаде Евтини долнища ватирани да потърся?

# 109
  • Майничка
Трапезица, магазинчето на "Вимакс", на "Петко Д.Петков", точно с/у входа за двора на "Душото"

# 110
  • под тепетата
Трапезица, виж в Пепко, но не знам дали са пуснали ватирани.

# 111
  • Пловдив
Здравейте, съществува ли още магазина за бебешки и детски трикотаж в началото на ул.,,Велико Търново,,. Другаде Евтини долнища ватирани да потърся?
Магазин Стела под Дома на красотата.

# 112
Извинете, ако е коментирано, отдавна не съм влизала, а и търсачката не помогна много - препоръки за учители по български и математика за частни уроци в седми клас?

Скрит текст:
А д-р Минева в Селена? След промяната да не е напуснала?
Там си е, на петия етаж от край време.

# 113
Имаме нива входна врата. Прагът не е довършен обаче.
Някой познава ли човек, който се занимава с нещо такова?

# 114
Аз имам нужда от насока за приличен автосервиз в района на Кършияка, да кажем на изток от колелата на панаира и Брезавско,до изхода на Войводиново и Рогошко шосе.Като начало ще сменям антифриз,а и за нататък за всякакви ремонти,които евентуално биха изскочили по една кола.В Тракия също става.

# 115
  • Пловдив
Ние ходим в автосервиз Димов. В близост е до Брезовско, Кауфланд, болница св.Иван Рилски - по павираната улица в посока Филипово.
Голям сервиз е, дават и някакви гаранции.

# 116
  • Пловдив
Черна пола за момиче тип ученическа къде мога да намеря?

# 117
Ние ходим в автосервиз Димов. В близост е до Брезовско, Кауфланд, болница св.Иван Рилски - по павираната улица в посока Филипово.
Голям сервиз е, дават и някакви гаранции.
И ние сме техни клиенти. Цените им са приемливи. Сравнително бързо работят, стига да не се налага чакане за някоя част.

# 118
  • Майничка
Черна пола за момиче тип ученическа къде мога да намеря?
Тъмносиня става ли? В Уайкики има остатъци от училищните униформи, тъмни са, но май са сини.
Скрит текст:
Да се опитам ли да позная - днешната инициатива на директорката на Пайсий? 🤣🤣🤣

# 119
  • Пловдив
Чувала съм добри отзиви и за сервиз Люси пада се някъде към Кауфланда на Брезовско. Предимно със Шкоди се занимават, но работят всякакви коли.

Общи условия

Активация на акаунт