Къде в Пловдив ??? - 92

• 35 879
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
В Ориндж в Марково тепе преди съм виждала доста пъзели.

# 361
В Хиполенд и Комсед разнообразието не е огромно, но зависи какво търсите. В голямото лекси Също има.
Но, да, Озон си е най-доброто място за пъзели.

Къде можем с детето да съберем жълъди, на Лаута?

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 08:25 от Г-жа Шантал

# 362
  • под тепетата
Спирката до дома на техниката откъм парка има жълъди и малко зад нея пак в парка посока към пощата. Разходете се там, ако ви устройва.

# 363
Биляна, благодаря ти, но нищо не намерихме.
Утре пак.

# 364
  • Пловдив
Имам спомен, че преди години садиха дъбови фиданки в подножието на Джемдем тепе. Там и на Бунарджика има видово разнообразие и е много вероятно да има дъб.

# 365
На детската площадка на Бунарджика има.

# 366
  • под тепетата
Г-жа Шантал, съжалявам, че съм ви разходила напразно, но там съм си намирала. Дървото зад спирката е дъб. Утре на връщане от работа ще мина и ще потърся и аз.

# 367
Разходите се до близките планини - към х. Здравец, след Храбрино.. В момента съм в тоз район, жълъди колкото искаш. Даже се чудя как да ги изчиствам от градината, че където капне и се хваща, като троскот е..

# 368
Така или иначе се разхождаме, просто исках да съберем материал за един коледен проект.
Ако утре е хубаво, ще се качим към Альоша, вярно че там съм срещала.
Благодаря на всички за идеите!

# 369
От къде мога да купя евтино зарядно за последен модел лаптоп? 200W? И да не е над 200 лв, поне 😞

# 370
От къде мога да купя евтино зарядно за последен модел лаптоп? 200W? И да не е над 200 лв, поне 😞
ВикиВат.. Всякакви има
Идете за всеки случай с лаптопа, за да пробвате накрайника.

# 371
  • Пловдив
Знаете ли къде във физически магазин има такъв тип пантофи? По възможност под 300кв.м., за да няма нужда от зелен сертификат за посещение.

# 372
  • Пловдив
Искам да си купя елек с естествен косъм. Знаете ли магазин за качествена стока🍀

# 373
  • Пловдив
Преди години имаше в Халите на втория етаж на късата страна. На сносни цени и с добро качество. На първия вдясно от входа също, но на по-високи цени. Срещу Халите някъде имаше също магазин, но пак с по-високи цени. От много време не съм ходила на центъла и не знам дали още съществуват въпросните магазини.

# 374
  • Майничка
На "Отец Паисий", зад градинката на Джумаята, до бившето китайско ресторантче бяха отворили магазин за кожени палта. Не съм минавала скоро оттам, но може би още го има.

Общи условия

Активация на акаунт