Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 426
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Тра-ла-ла
Дънки виж и онлайн магазините, повечето в момента са с безплатни доставки+ някакви промокодове и така може и да ти излязат и по-евтини отколкото в китайския.
Трудно нацелвам номерата онлайн. Един път ми става 38, друг път ми е голям.

# 601
  • Пловдив
В Асеновград в четвъртък е лудница, защото има "гостуващ" пазар в този ден. Намира се след постоянния и се събират хора от други градове.

# 602
В неделя има ли някъде работеща лаборатория за антитела?

# 603
  • под тепетата
Пише, че работят в неделя.

https://pisanec.com/contact/laboratorii-v-plovdiv/1

# 604
Някой познава ли добър водопроводчик? Относно проблемен бойлер 😔
Ще съм много благодарна за контакт.

# 605
Трябват ми няколко плика от крафт хартия без дръжки. Къде в центъра мога да купя такива?

# 606
  • Майничка
Т.е., като старите бакалски пликове?
На "6 септември", пред Четвъртък пазар, има една стъклена будка за торбички и опаковки, слиза се един етаж надолу, там има всякакви хартиени пликове.

# 607
  • Пловдив
Трябват ми няколко плика от крафт хартия без дръжки. Къде в центъра мога да купя такива?
 На бул. "6-ти септември" до  Четвъртък пазара има магазин за опаковки, на витрините са подредени пластмасови кутии за еднократна употреба. Входа е под нивото на тротоара, слиза се по стълби. От там съм купувала и с дръжки и без дръжки, размер около 10/15 см., но може да имат и други размери. Писали сме едновременно с Гаргамела Simple Smile

# 608
  • Пловдив

Този човек ми го препоръчаха тук във форума при проблем с бойлера вкъщи.
Останах доволна от услугите му.

# 609
  • Plovdiv, Bulgaria
Къде мога да заведа малко дете да го погледнат, след удар в главата?
Като имаме предвид, че е неделя и ситуацията с вируса 🙄 в св Георги общо ли е спешното?

# 610
Заведете го в детско спешно, в Детска клиника, на Васил Априлов, а не в Хирургиите на Пещерско. Ако детето е повърнало след удара, сте за линейка, не бива сами да го транспортирате.

# 611
Като имаме предвид, че е неделя и ситуацията с вируса 🙄 в св Георги общо ли е спешното?
Дано не е късно, но за удар в главата се ходи в Спешното на св.Георги и след преглед от хирург ви качват в Неврохирургия. На спешното детско на Васил Априлов нищо няма да направят. Линейка няма да дойде. Минах го това с детето и не се трогват. Повръщаше и пак не дойдоха. Казаха сами да си го закараме до болницата. (Пак по време на ковид вълна)

# 612
  • Plovdiv, Bulgaria
Дано не е късно, но за удар в главата се ходи в Спешното на св.Георги и след преглед от хирург ви качват в Неврохирургия. На спешното детско на Васил Априлов нищо няма да направят. Линейка няма да дойде. Минах го това с детето и не се трогват. Повръщаше и пак не дойдоха. Казаха сами да си го закараме до болницата. (Пак по време на ковид вълна)

Повърна близо 4 часа след удара, не веднага, и нямаше промяна в поведението, затова и не отидохме веднага. Но след още 7 часа след първото повръщане повърна пак. Сега ще я водим да я видят, но се чудех хирургиите или Пълмед да идем. На Пещерско май е по-скоро за болни деца, а не за някакви травми.

Аничка поне в болницата обърнаха ли ви внимание както трябва? Мотат ли много?

# 613
  • Пловдив
На Пещерско е за всичко.
Как само за травми?
Има си хирурзи, има неврология, има детско отделение.

# 614

Повърна близо 4 часа след удара, не веднага, и нямаше промяна в поведението, затова и не отидохме веднага. Но след още 7 часа след първото повръщане повърна пак. Сега ще я водим да я видят, но се чудех хирургиите или Пълмед да идем. На Пещерско май е по-скоро за болни деца, а не за някакви травми.

Аничка поне в болницата обърнаха ли ви внимание както трябва? Мотат ли много?
В Неврохирургия на Пещерско не ни обърнаха внимание,  въпреки, че детето беше с комоцио. Докато го транспортиране заспа за секунди, повръщаше пред тях, а и аз видимо бях цялата покрита с храна, но нищо. Изпратиха ни вкъщи да го наблюдаваме.
В Пълмед е страшно. Не знам дали има дежурен неврохирург. Може от там да ви пратят в хирургиите. Моята препоръка-ако имате възможност настоявайте за скенер на главата (ако детето е малко се налага да се упой, за да издържи на изследването) или платете за това. Може да има последствия. Дано на вас обърнат повече внимание.

Общи условия

Активация на акаунт