Червени точки по тялото

• 6 914
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,

И аз имам и майка ми и мъжа ми Simple Smile

Може да бъдат изгорени с лазер, но продължават да излизат, така че няма много смисъл...аз съм махала две, но скоро видях че имам още десетки по гърба и на всякъде...ако станат релефни ще ги махна.

# 16
Здравейте,

И аз имам и майка ми и мъжа ми Simple Smile

Може да бъдат изгорени с лазер, но продължават да излизат, така че няма много смисъл...аз съм махала две, но скоро видях че имам още десетки по гърба и на всякъде...ако станат релефни ще ги махна.
Здравейте, благодаря ви за отговора. Ами явно трябва да се успокоя и да спра да ги свързвам с ваксината. Може би е просто съвпадение.Че си докарах и паник атаки с това мислене. Правиха ми кръвни изследвания, всичко излезе в норма. Вашите същите ли са като моите. Наподобяват повече като на убодено от игла но са много.

# 17
Здравейте! Днес забелязах, че по ръцете и тялото са ми излезнали малки червени точки, които приличат от убодено и много се притесних. Ще приложа и снимка, ако някой има идея какво е да сподели.

# 18
Кръвните изследвания с диференциално броене ли бяха?

В тази тема се бъркат 2 състояния:
Повърхностни кръвоносни съдове/спукани или не - които някой наричат червени бенки. Безопасни. Премахват се с лазер.

Червени точици като набодено от игла появили се за кратък интервал от време - това не бива да се подценява. Посетете лекар, независимо дали са само по краката, ръцете или торса. Принципна причина за тяхната поява са проблеми с кръвта. При добра кръвна картина вече се търси друга причина. ОТ ЛЕКАР!

# 19
Момичета,а да не би случайно да ползвате антицилулитен крем или такъв за отслабване?
Днес разбрах,че точно от него ми се получават тези червени точици.
Така,че няма нищо страшно,не сме болни! Просто от мазилата ни се пукат капилярчетата,спрете да се мажете,пийте повече вода ,може би и вит С за укрепване на капилярите.

Общи условия

Активация на акаунт