💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 047
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 185
Чета е тази тема от известно време ,и гледам предаването също ,за това реших да ви споделя моето мнение.
Мен лично ме вълнуват битките, и това кои колко воля има за победа в тях.
Щеше да ми хареса повече предаването ако бе индивидуално ,и на елиминационни битки  отиваха най-лошо представителите се .
Ще коментирам и малко за играчите ,първо за Симеон, който гледат предавания за оцеляване ще им  е интересно какво прави на острова. Разбирам ,че не се вписва в жанра на състезанието ,но според мен е добра идея за разнообразие в предаването .
Опитвам се да оценявам участниците спрямо възможности им като такива а не по симпатия ,не виждам Семира като по добър играч от Паулина .
Неделчо искам да го видя срещу Морунов защото явно той се смята за по добър .
Смятам ,че има интересни качества които могат да разкрият и др участници като Андрей и Елизабет .

# 1 186
А аз само да попитам с какво Семира е заслужила да не участва в епичния финал между Мани и Братоев?

# 1 187
Ама не пожелавайте Поли да я махат от сега. ПОне в битките е сравнително добра. То и нея като махнат и остават Манита за гледане.

# 1 188
А аз само да попитам с какво Семира е заслужила да не участва в епичния финал между Мани и Братоев?
Тя реди пъзели Simple Smile

# 1 189
Аз предлагам да спрем да плюем по продукцията ами да им помогнем на хорицата и да измислим игра в която Мани и Братоев ще са сигурни победители .
(без волейбол или мигли )

# 1 190
Е, ще призная формата , ако измислят игра за Мани и Братоев, която да е тяхна.Даже една за двамата.
Бойците ги изкоментирах.
Не ми харесаха репликите на Морунката пред камерата:"Пък той така, пък тя така..А  аз кого да слушам".
Играе си добре момчето, що "му требе"да им се връзва .
Играта ни беше ясна.Или готвят рано разпадане или прехвърляне на играчи.
Мен лично ме е срам да гледам Братоев..

Сините:добри номинации, още малко да ги бяха отиграли.
Семира-типичен пример за средностатистическия  колега.Няма значение, че не върши работа за 5стотинки, важно е , че свършената  за 2, ще ти я навре в очите сто пъти и ще си изкара дивиденти за години напред.И така между капките, хайде на финал.
Паулина я харесвам, но момичето не може да губи..
Казвах аз , че е със Стратимир май не се знаят от формата.
Туджаров ,да си отвее стратегиите към владенията на Симеон, нещо ми олекна много.
  Искам жълтите на номинации -скоро, там ще се нагледаме на театър..

# 1 191
Семира уж да се доказвала на баща си се записала в Игрите. Но според мен той отдавна я е приценил.

# 1 192
Тя реди пъзели Simple Smile
Той е по-висок , а Мани е ПО-умна

# 1 193
  • Варна/Лондон
Ами да, когато атовете се бият, магарета та да стоят настрана. 😁

# 1 194
  • Sunshine state
Аз пък Соня я харесвам, но Неделчо е като някоя циганка на пазара с тия разправии. Симеон и тоя фарс дето го разиграват с него, е пълно губене на ефирно време. Че то в Голи и уплашвни приличат на изкарани от Аушвиц след 21 дни, а той и коремче е заформил. Като го видях да дълбае с камък бутилката, направо ми стана смешно.

# 1 195
Мен пък Симеон ме дразни ей така от нищото. Хич не ми се гледа. Като бавно развиващ ми е, ако да е покорил луната.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 18:16 от vici75

# 1 196
  • Sunshine state
Много дразнещ, наистина. И какво изобщо ни занимават с него, не мога да разбера. Да се ограничават само с игрите при него и толкоз. Ни дар слово има, ни дявол.

# 1 197
  • София
Наваксвам с епизода от днес и в момента гледам съвета на "Приключенците". Коалицията на най-некадърните играчи в племето и може би в сезона (след Мани), тръгнали да се аргументират и да номинират Стратимир и сие. Семира и Туджаров се представят еднакво зле до сега, а настоящият капитан на племето не може да каже едно цяло изречение. Иначе - големи стратези, затова Ива Пранджева изрита Туджаров на втората седмица от Сървайвър.

# 1 198
Според мен Туджаров е аут и точно Паулина ще го отстрани,да е пълен резила и цирка.От бойците Соня и Неделчо ще са сигурно и ще се спасят.Червените ако им дадат шанс да откраднат някой трябва да вземат Андрей и да са пълни идиоти да искат Братоев,нали го виждат че е зле.

# 1 199
Ходовете на Туджаров с Валентин са ми интересни, не ми се иска да отпадне толкова рано, за Паулина ми е все едно, но тя е силен играч и вероятно ще остане. Туджаров е доста изморен от влаченето на кофата, дано се съвземе за играта.
Най-добре да номинират и да си замине Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт