💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 998
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 275
Дам, има хубав глас Паулина.

# 1 276
  • Мюнхен
https://www.youtube.com/watch?v=9kjgvkddnOs

и тук се е  явявала.

# 1 277
# 1 278
Полинчето и тя се вре навсякъде, да стане известна.

# 1 279
Полинчето и тя се вре навсякъде, да стане известна.
Ако стане победител и в ИВ, съвсем ще я споходи известността ....

# 1 280
А дано не стане победител 😎

# 1 281
  • Испания
Само това липсва.

# 1 282
  • London
Здравейте, досега не съм писала, но случайно попаднах на един клип. Не съм я слушала досега и не знаех, че се е  явявала и тук. Освен, ако не я бъркам.

https://youtu.be/Zm3IUi5sbVg

Пее страхотно, много добра бленда и изобщо меден глас.

Евала, че е изпяла Катерино моме в Полша. Моите адмирации.... ей колко хора ще идат в Полша да изпеят българска песен по телевизията?

# 1 283
Няма да спечели жена този сезон. Мое мнение.
На мен пък ми харесва Поли как пее, визуално също ми харесва (макар да не е точно красавица - поне според моите представи). Но винаги съм намирала за жалко това ходене по различни предавания с цел да станеш известен. Да обикаля само музикални формати - донякъде разбираемо, човек как да стане известен певец в днешно време в БГ, но какво общо има музикалния бизнес със спортно-интригантско предаване като Игри на волята? Точно нищо.

# 1 284
Аз не мога да повярвам как има хора които е виждат Полина като фаворит. Какво е показала до сега да е сред фаворитите. Победи на баланс двама мъже в капитанската битка, но освен това не си спомням да има някакво невероятно представяне като цяло.

# 1 285
  • London
Поли е подготвена и физически така че не виждам проблем. Явно й се отдават много неща. В тоя живот, ако искаш да пробиеш в музиката и НЯМАШ връзки си трябва яка воля и да напъваш с всичка сила. От хубаво момичето не се е принудило. Според мен не го прави за да е известна, защото е известна, а с цел да прави каквото обича навярно и да го превърне в професия. Човек трябва и да се прехранва все пак....

# 1 286
Според мен Елизабет е най-добре подготвената физически жена тази година. Но е далеч от класата на Ваня от миналата. Не вярвам, че ще имаме първа жена победител и през този сезон.

# 1 287
  • Мюнхен
Аз не мога да повярвам как има хора които е виждат Полина като фаворит. Какво е показала до сега да е сред фаворитите. Победи на баланс двама мъже в капитанската битка, но освен това не си спомням да има някакво невероятно представяне като цяло.

Преди да стигне до тази игра, победи и в играта за капитанското място.

Според мен Елизабет е най-добре подготвената физически жена тази година. Но е далеч от класата на Ваня от миналата. Не вярвам, че ще имаме първа жена победител и през този сезон.

Ваня е класа над всички жени от трите сезона.

# 1 288
Абе то никой не вярваше и че Ана Мария ще завърши четвърта .. така че не отписвайте нито една жена този сезон. Дори и Мани. Ще стане каквото е решил Тупарев.

# 1 289
  • London

Тя доколкото разбрах има контузия на крака, която е прекратила кариерата й. Такава травма обичайно има голям шанс да се обади в даден момент, което значително ще й намали шансовете. Другото е, че сякаш е по-нежна душа....което в даден момент, може да е минус.  Поли е по-обиграна.

Общи условия

Активация на акаунт