💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 983
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 410
Скрит текст:
Е, неееееееееее. Това е сюрреалистично, както винаги.
Дори битката между Мани и Елия беше по-реалистична. Тук просто на Мартин му е предрешено бъдещето от продукцията, докато Елия сама реши изхода.

На Мартин му се стопиха лагерите. Паулина после ще има да се дуе с "победата си"!

Като навири кофата още повече да смее някой да я номинира Grinning световен проблем ще стане, ще трябва НАТО да се намеси

# 1 411
Паулина е може би най-добрата жена този сезон, но заради такова бутане вече искам някоя от другите жени да я изпревари в крайното класиране. Ще е срамно дори да помирише победа.

# 1 412
Не знам как не ги е срам да се подиграят по този начин с Мартин! Потрес и гнус! Може ли елиминационна битка да е на късмет? Може, ако Полина е застрашена от отпадане. Той я размаза по всички параграфи.

# 1 413
РЕзко се агресирАх.
Мартин е в ПЪТИ по - добър. Да бяха сложили поне един пъзел, по - реалистична щеше да е победата на Паолина.
Е, да ама на пъзела може случайно Мартин да победи.
А сега е по-сигурно, вади само червени куки няма шанс.

# 1 414
  • Испания
Ето това са Игри на Волята! Най-пародийното шоу в българския ефир! УРА!

Не, това е "СкапАх ти волята".

# 1 415
  • Брюксел / София
Паулина ми беше безразлична, сега ми е противна. Няма как читав човек да приеме подобна победа. И да, вярно, че в игрите има и мал шанс, и късмет, но това, което гледаме е абсурд. Пълна пародия! Вярно, че Мартин не блести с нищо, но никой не заслужава подобна гавра. Мартин играе много достойно! Браво на него!

# 1 416
Хайде, изпращат го на острова, да запомни две три думи за диалог и у дОма. Нито скандали прави, нито панаири - куки не му се полагат.
Таз продукция ни взе за мезе отново.
Играта е на Мартин просто. ПолитУ се утрепа.
Мартин беше страхотен...

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 22:31 от Iollli

# 1 417
РЕзко се агресирАх.
Мартин е в ПЪТИ по - добър. Да бяха сложили поне един пъзел, по - реалистична щеше да е победата на Паолина.
Е, да ама на пъзела може случайно Мартин да победи.
А сега е по-сигурно, вади само червени ключове и няма шанс.
Ееее, ще му скрият едно парче и готово. 😜 😂 😂 😂

# 1 418
Просто е супер глупаво да има елемент на късмет при тези битки.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 00:07 от Bengun

# 1 419
Вкъщи сме на мнение, че Мартин размаза Поли. Толкова нагласена игра...

# 1 420
  • София
Не съм съгласен, че Поли е най-добрата. Спор няма, че е добра, но бе много зле с баланса и по трасето като цяло. За една слабичка и тренирана жена би трябвало да минава по-лесно, а не високия и доста по-тежък Мартин. За останалото няма смисъл, то всичко е казано, коментирам само спортната част.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 22:23 от Diavolo

# 1 421
Поне видяхме, че и Мартин може.

# 1 422
  • София
Аз ако съм на мястото на Марто ще се откажа. То бива подигравка, бива, ама това е прекалено...
Николай затова се отказа в предния сезон, когато игра с Екатерина. Отказа да им позволи идентичен сценарий.

# 1 423
  • Варна/Лондон
Чак не вярвам на ушите си това което гледам.

# 1 424
Той я размазва да, но при този дизайн на играта това не е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт