💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 793
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 300
Бездарен монтаж МНОГО
От почти разреден пъзел стана такъв, че да има нужда да се сложи едно парче само.

# 301
Приключенците са първи въпреки Семира ( по Smileys)

# 302
  • София
Да не повярва човек, че Семира успя... или останалите успяха въпреки нея... Joy

# 303
Аз лично се радвам, че Приключенците са в резиденцията след двете седмици на реката.
Братоев катастрофира челно.

# 304
  • Испания
Въпреки Семира и въпреки Неделчо успяха.

Сега всички шампиони да благодарят на Братоев. Той успешно попречи на племето си.

# 305
  • София
Не чух нито една инструкция на Семира относно пъзела, фокусираха се върху коментарите на останалата част от племето, които не решаваха, и изведнъж - решен пъзел. Радвам се, че ще могат да си починат и да се нахранят, въпреки че победата е сравнително незаслужена.

# 306
Ама Паулина пак мели нещо, обобщава, обяснява...

# 307
  • София
Чакам да видя как Мани, ще заработва, за да имат какво да ядат... мани-мани... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 308
  • София
Трагичен монтаж.
Браво Братоев. Ето това е лидер и капитан. Grinning Ама ест. гък няма да му кажат. Андрей щяха да го изядат.

# 309
Бездарен монтаж МНОГО
От почти разреден пъзел стана такъв, че да има нужда да се сложи едно парче само.
Съгласна на 100%
Дори синът ми каза, че са ги стейджнали Simple Smile
Те бяха последни , тази Семира даваше супер объркани напътствия и накрая - опа, наредено !!

# 310
Ето защо Братоев е отслабнал толкова много. Предполагам, че няма да им е последна седмица на реката.

# 311
Отново сценарий ала Ту(ъ)парев!  Кой ще повярва, че бяха първи!

# 312
  • София
Пак майонеза...
И на мен ми е супер невероятно как те станаха първи, но се радвам за тях. Въпреки, че никак не изглеждат измършавели, както други племена предни сезони.

# 313
Винаги се чудя как винаги още с влизането и започват с яденето.. Даже си представям как от продукцията им казват - "Влезте и започвайте да плюскате." Grinning Grinning

# 314
Отново сценарий ала Ту(ъ)парев!  Кой ще повярва, че бяха първи!
И малките деца - не
Просто трябваше и те да барнат резиденцията !!

Общи условия

Активация на акаунт