💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 563
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 435
В анкетата гласувах за Морунов, че съм му фен по принцип, въпреки че напоследък много ме напряга и той като вземе да се суети край Манито. Съжалих, че не гласувах за Валентин, с идеята бойците да нямат преднина.

# 436
Валентин не съм забелязала, но Соня я видях, че непрекъснато си вдигаше главата при нареждане на пъзела.
Не мога да съм сигурна дали е така, но наскоро си сложих едни плътно обгръщащи очила за трекинг и отидох на много горещо място - потта от челото ми се стичаше в очите, нямаше от къде да излезе. Представям си с такива като на състезателите как щеша да ме щипе... Като си махна очилата Соня видях как си бърше очите и предполагам нещо такова и се е случило.
А за пъзела чух как Семира ги напътства да слагат гладките "тези на дъга" към външната част и въпреки някои ненужни реплики добре се справи.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 16:34 от Лъчестлъч

# 437
  • София
Анимациите на Неделчо са страхотни, благодаря, че ги качвате тук, иначе няма да тръгна да ги издирвам. Доста приличат на Остров пълна драма, ако сте го гледали.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 14:13 от AniCat

# 438
  • Sunshine state
Абсолютно сериозно смятам, че Семира не допринесе особено за победата на отбора си,а че те по-скоро се спасяваха сами. И да, при пъзела определено някой виждаше, защото нейните напътствия бяха абсолютно неадекватни.

# 439
  • Испания
В анкетата гласувах за Морунов, че съм му фен по принцип, въпреки че напоследък много ме напряга и той като вземе да се суети край Манито. Съжалих, че не гласувах за Валентин, с идеята бойците да нямат преднина.

Ние за каквото и да гласуваме, това няма да повлияе, естествено, на никого и на нищо. Забавляваме се.

Има опция "Изтрий глас" и след това може да се гласува наново.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 14:07 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 440
Разбира се, че няма да повлияе. Просто, като всички останали преди мен, си изказах мнението. Ясно е, че както от продукцията са сметнали, така ще се развият нещата.

# 441
Уаааа, Братоев с червен екип...

# 442

От този ъгъл Морунов наистина много прилича на Братоев Satisfied

# 443

От този ъгъл Морунов наистина много прилича на Братоев Satisfied
Аз наистина го помислих за Братоев!
За извинения ще кажа, че съм от телефона и без очила.

# 444
Ей това с жребия кой да не играе беше неизвестна за мен игра, която предложи Братоев.

# 445
  • София
Леле, не смогнах да ви изчета. Едвам сега стигам до компютъра и съм захванала да гледам снощния епизод. Стигнах до вечерята на бойците, още в началото, и искам да споделя, че ми хареса какво каза Стоян: ''Огледало на това, което се случва наш'та държава. Всички искаме да имаме ред и дисциплина, обаче те да не го спазват. Всички искат да има закони, но ако може да не важат за тях и да не ги спазват. И за това сме на това дередже.''
Вярвам в искреността му и ми се иска у нас да имаше повече хора с такова мислене и по-малко Мани-та.
Тази жена е обида за пола ни. Мое мнение.

# 446
  • Испания
Стоян е там да поизчисти биографията си, така че не е за пример, въпреки всичките му приказки. Мани е обида за пола ни, а Стоян е обида за пагона и честта /за която не спира да говори/ на пагона.

# 447
Ей това с жребия кой да не играе беше неизвестна за мен игра, която предложи Братоев.

Беше редно да покажечислото  с пръсти на камерата, без да могат другите да го видят.

# 448
  • Испания
Той просто реши кой да не играе.

# 449
  • През девет планини в десета...
Може и да греша, но интуицията ми говори, че сините наредиха пъзела нечестно, определено един от двамата гледаха скришно.

Общи условия

Активация на акаунт