💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 598
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 465
Семира поне не я носят по терена в игрите, Мани обира точките за играч, който въобще не му е там мястото.

И да кажа, че ми е жал за камикадзето Стойка ли беше. Вината не беше въобще нейна, подхода към този тунел не беше достатъчно подкопан, просто тя нямаше късмет и беше от първите, другите като видях как се удари станаха по-предпазливи.

# 466
Александър си изпълнява и той ролята на мрънкалник. Отиват на реката и снимачния екип ги подканя да се оплакват та да си заснемат кадрите и да приключват с тая мъка. Андрей казва, че ще се справи и ляга да спи, Борис гравитира, Момичетата са съкрушени, само Бети е в екстаз в стил млад къмпингар. Алекс и Братоев трябва да дадат всичко от себе си за 5 минутен мрънкащ материал. Братоев даже ще се разсмее докато хващаше пътя за София..., но Александър запълва с последен напън.
Тая година е весело. Миналата много ме натовари простотията с изтрещелите сестри, чак зарязах сезона.

# 467
Името си на бияч на запалянковци по мачовете и на демонстриращите зад колоните на Министерския съвет. Според мен това не се чисти, но гледам, че се пъне.
И кой го каза това за колоните над МС. Да сте били там, че да го твърдите или имате свидетели и снимки на случилото се? Не, че нещо, ама аз без доказателства не вярвам на нищо.

А колкото до запалянковците по мачовете, ами те си го заслужават...Човекът си върши работата и като не става с добро с лошо...

# 468
Името си на бияч на запалянковци по мачовете и на демонстриращите зад колоните на Министерския съвет. Според мен това не се чисти, но гледам, че се пъне.
И кой го каза това за колоните над МС. Да сте били там, че да го твърдите или имате свидетели и снимки на случилото се? Не, че нещо, ама аз без доказателства не вярвам на нищо.

А колкото до запалянковците по мачовете, ами те си го заслужават...Човекът си върши работата и като не става с добро с лошо...
Уеуе, и аз бих искала доказателства, но второто- как някой, защото е запалянко си заслужава боя?...Нямам думи... искрено се надявам Стоян да не е замесен.

# 469
Уеуе, и аз бих искала доказателства, но второто- как някой, защото е запалянко си заслужава боя?...Нямам думи... искрено се надявам Стоян да не е замесен.

Ами не всички, но имат хора, които специално ходят да предизвикват конфликти и да се бият с феновете на другия отбор. Един бивш (логично много бързо стана бивш) ме бе замъкнал един път на мач и без да го провокират нападна една група момчета фенове на друг отбор и стана голямо меле. Благодарна съм, че полицаите реагираха адекватно и предотвратиха сериозни наранявания. И след като го питах защо го е направил отговор бе, че го кефило да се бие с полицията и другите хора. Та, да, заслужава си боя и още как.

Та, по темата - и аз се надявам Стоян да не е замесен. Но, ако някой има някакви реални доказателства по темата, а не празни приказки, че някой си някъде така бил казал, да сподели.

# 470
  • Испания
Всеки е свободен да вярва или не. Попитаха ме, отговорих. В дебати не влизам.

# 471
Че то в днешно време нормални хора на стадиона не ходят. Отдавна остана в миналото бащата, завел своите и няколко чужди деца на мач. Сега ходят само агитките и то с цел провокации и сбивания, а не да гледат мач. Е, това за масовите нашенски мачове, за по-големите двубои не е така.

# 472
Аз не схванах за какво беше драмата при жълтите на реката. Там поне заслон имат. В самото начало на формата първите четирима от отбора (вкл. Братоев) прекараха 1-2 нощи при далеч по-лоши условия и тогава не беше чак толкова драматично.

# 473
  • Испания
Караха по сценарий.

# 474
Непоказаното сбогуване на Станислава:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 18:23 от Bengun

# 475
Аз не схванах за какво беше драмата при жълтите на реката. Там поне заслон имат. В самото начало на формата първите четирима от отбора (вкл. Братоев) прекараха 1-2 нощи при далеч по-лоши условия и тогава не беше чак толкова драматично.

Нали трябва да се оплачат, да е драма, кошмар. От Победители достойни само за лукс в резиденцията, пропаднали до тези ужасяващо крякащи условия.Wink

Колкото е нормално да се появиш с бална рокля в "Резиденцията" на вечеря със салам и майонеза.

# 476

То е ясно, но защо сценаристите са толкова заспали, че не помнят собствения си сценарий от преди 2 седмици!?! Weary Толкова си могат явно.

# 477
  • Испания
Скрит текст:
То е ясно, но защо сценаристите са толкова заспали, че не помнят собствения си сценарий от преди 2 седмици!?! Weary Толкова си могат явно.

Като са на реката, трябва да се тръшкат, да мрънкат, да правят нещастни физиономии. Като са в резиденцията, трябва да изпадат в телешки възторг от всичко, още повече ако идват от реката. Като са в стопанството или ще липсват кокошки, или яйца няма да снасят, или предишните ще оставят кочина, но... добрата продукция ще направи щрак! с пръсти и изведнъж ще ядат от взели се от нищото чисти чинии и взела се от нищото храна.

Тупарев, Тушев и Тъпанарев са магьосници.

# 478
Хихи, мен ме има на тази снимка от агитката. Wink
Струва ми се, че и брат ми е там.
Може да са ви къпали заедно с водоноските на някой мач Stuck Out Tongue Winking Eye
Направо изтръпвам като чуя, че отива на мач Cold Sweat

# 479
  • София
Супер си е шоуто тази година.Към игрите нямам никакви забележки.Към сценария-само Симеон им куца.
Главната героиня е в пъти по-добре от онези ревли.
Аз така не съм се забавлявала не помня от кога.Сто пъти си връщахме отделни кадри.
Накрая пък и като спечелиха приключенците-безценно.
В анкетата посочих Валентин,макар че не мисля да е победил той.Просто бойците не трябва да имат предимство Simple Smile
А това от фейсбук.Между другото доста благодатна откъм кадри игра за корица -Смайли Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 19:23 от avicom

Общи условия

Активация на акаунт