💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 779
  • 1 774
  •   2
Отговори
# 330
Къде е Андрей? Не го видях на реката.

# 331
А какво търси Александър в подобен формат, като очаква да е в лукс постоянно? Много ме дразни вече.. Не че ми е бил симпатичен, ама все пак. То за копането ли не мрънкаше, за това че Елена помогна на Семира ли.. Мрън-мрън.

# 332
Братоев и Алекс така мрънкат, че може да не изкарат пълен мандат на реката ако са искрени в мрънкането.

# 333
  • Испания
Елизабет - дървен философ, но философът е избягал и е останало само дървото.

# 334
Битката за оцеляване ще е утре заедно с капитанската. Миналата седмица беше така.

# 335
  • София
На мен не ми пречи Александър да си мърмори, повече ме дразни възмущението на Елизабет, която смята, че всички ще се предадат и само тя ще се справи на тази река. Трябва да се прехласват по условията ли? Не всички са родени "кемпъри".

# 336
  • София
Битката за оцеляване ще е утре заедно с капитанската. Миналата седмица беше така.

Не. Миналата седмица бе в понеделник.
Явно всяка седмица ще е различно според дължината на териториалната, а и нали трябваше да дават драмите при бойците.

# 337
  • Испания
Това са обявили

# 338
  • София
Слаб монтаж, а и плануваната битка не излъчиха. Нищо де, поне утре ще гледаме две битки вместо една. Не че ме вълнува много. Тези битки на острова на отшелника нямат никакъв интерес за мен.

# 339
  • София
Не че ме вълнува много. Тези битки на острова на отшелника нямат никакъв интерес за мен.
Ами то след като знаеш, че винаги Отшелникът ще е победител и всички останали се чувстват като гости на неговия остров, как да е интересно...

# 340
  • София
Именно.

# 341
  • Испания
Е, не стана както искахме!

Паулина дали мълчи, като спи?

# 342
  • София
Гласувах за Морунов.
Време е да блесне отново.
Това ще е топ битката утре. Определено ще е интересно.

# 343
  • Испания
Зависи каква игра ще им дадат. Но Морунов е много мотивиран.

# 344
Паулина мазно , мазно гледка Туджаров .
И пак нещо мяучи. Как я изтрайват

Общи условия

Активация на акаунт