💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 016
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 345
Дали Вики няма да ни изненада и да е следващ отшелник?

# 346
E, сериозно ли това ще е играта на двамата?! По очевадно не можаха ли да го направят за кого е направена играта?

# 347
Историята с отшелника ми е много, ама много скучна. Не ми дреме грам кой ще си виси сам на острова. Нищо против Симеон, но е твърде мълчалив, за да предизвиква интерес. Очаквах повече от него.
Искам Валентин победител - не искам Братоев, а ако Морунов спечели, може Бойците да са с предимство, което не е cool заради наличието на Мани. Не че и другите (без Неделчо) не дразнят. Соня ми се стори да cheat-ва сега в играта.
Твърде много екранно време има Манка. По-зле и от сестрите от миналия сезон.

# 348
  • Варна
Манито поне е "забавна", онези напрягаха зверски. Особено малката сестра!

# 349
  • София
Поне да се доближаваше на 10% от Ники Мартинов, цена нямаше да има. Ама той и 5 няма.
Ники от нищото си направи цял палат. Че и душ баня и гъзарски слънчеви очила си измайстори. И играеше с лекота в игрите. Този е като слон в стъкларски магазин.

# 350
Интересна анкета.
Аз ще заложа на Валентин, не искам предимство за Бойците.

# 351
Манито е по-забавна от лудите сестри, но е много некадърна като играч. Ама грам няма качества.
Да бяха пратили Манито като отшелник. И тактично да бяха забравили за нея.

# 352
А не трябваше ли една от жените на червените да мине два пъти? От сините и жълтите играха по три жени. Мъжете са по равно. Та от тази гледна точка се чудя. Аз ли не разбрах нещо?

# 353
  • София
Ама то и аз съм за Вальо и приключенците, но просто прогнозата ми е, че класата на Морунов ще се докаже отново. 🙂
Иначе ще стискам палци на Валентин, заради племето, още не сме в индивидуалната фаза.
Но зависи много каква ще е играта. Аз промота рядко гледам, нарочно. Но иначе не се пазя де. Ако разбера ми е все тая.

# 354
  • Испания
В края на промото,
Скрит текст:
ако не е уловка, Димо и Ралица гледат към Морунов, когато му предлагат да избере каква награда да вземе.

# 355
МанитУ ме изумяваше в началото, егото й не е в синхрон с интелекта ...Но вече ме забавлява.
Особено ,ако е Манчо.

Винаги вкарват по някой със синдром Дънинг-Крюгер.

# 356
В края на промото,
Скрит текст:
ако не е уловка, Димо и Ралица гледат към Морунов, когато му предлагат да избере каква награда да вземе
Скрит текст:
Когато предлагат наградата, не е ли само победителят там?

# 357
  • София
За мен победата тая вечер е на Валентин, въпреки Семира.

Върнах битката и видях как той напипваше формата и редеше и без нейните "сини" указания.

За него съм на капитанската, макар че Морунов ми се вижда по-реалистичен победител. Зависи от битката де, както всеки път.

# 358
Някой забеляза ли как си разпределиха спалните жените на Приключенците? Коя от трите дами е сама ?

# 359
На мен двете сестри от миналия сезон ми бяха много по-приятни от тази спъната в краката и устата Мани. Те поне се справяха добре на игрите и се справяха прилично, дори когато съботираха. А тази е гола вода.

Червеният отбор тази година много го съжалявам. Събрали от къде що може и само гледаме някаква индийска сапунка. Честно казано много ме дразни, че се разделиха на 2 лагера по 3ма.

Общи условия

Активация на акаунт