💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 101
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 735
Морунов вероятно е преживял и по страшни неща. Нищо му няма от това падане. Въпреки, че съм съгласна, че безопасността на игрите е на нулево ниво. Дори за змиите като се замисля,  или за тези буболечки при отшелника...
Няма как да има нулева безопасност.....в такъв род предаване. Риск винаги има.
Сигурно имаш предвид, че няма 100% безопасност. Някой беше писал, че това е спортно предаване. Не, това е шоу. Както съвременните олимпиади са грандиозни рекламни мероприятия. Но все пак участват хора и грижа трябва да има.

# 736
Валентин за Капитанската битка
Скрит текст:

# 737
Според майка ми всички, които участват в подобен тип формати, са глупави. Май ще излезе права.
Е, не са глупави всички. Просто някои са наивни и наистина си мислят, че са се записали в състезание.

# 738
  • London
Морунов вероятно е преживял и по страшни неща. Нищо му няма от това падане. Въпреки, че съм съгласна, че безопасността на игрите е на нулево ниво. Дори за змиите като се замисля,  или за тези буболечки при отшелника...
Няма как да има нулева безопасност.....в такъв род предаване. Риск винаги има.
Сигурно имаш предвид, че няма 100% безопасност. Някой беше писал, че това е спортно предаване. Не, това е шоу. Както съвременните олимпиади са грандиозни рекламни мероприятия. Но все пак участват хора и грижа трябва да има.

Ами то има грижа щом Стейси получи медицинска помощ и не продължи, ако нямаше щеше още да е в шоуто за да свири на барабани и да криви врат. Аз не знам какво повече се иска по въпроса наистина ....

# 739
  • Испания
Виктория се зарадва, че Симеон спечели. А той изпадна в блаженство, все едно е победил Дан Колов.

# 740
За сабите Ралица каза : "Можеш да ги използваш независимо дали си капитан или не"

# 741
  • Sofia
Хайде хора да вадим пуканките! Приятно гледане! Simple Smile О мани-мани.. 😂😂

# 742
  • София
Добър вечер!
Как го посрещнаха Братоев само:
"Пак ли те биха?"

# 743
  • Испания
Аз не ги изпускам.

Как ще им го показва амулета, като му забраниха да го прави.

# 744
Гадно пада Морунов, но тези сглобяеми неща, за да стоят над водата, не са толкова твърди, си мисля аз. Та в тоя ред на мисли, се надявам, че нищо му няма.

Пластмасови са.Колко да са меки?

# 745
  • Испания
Неделчо как лицемерничи.

Морунов защо остави раницата пред къщата?

# 746
Ахахах .. това беше 3:0 за рибите .. Алекс има добро чувство за хумор

# 747
  • Испания
"Теб нали не те интересуваха парите, бе?" - попита Тъ, която взе 100 гроша и си купи двуседмичен имунитет.

# 748
  • София
Не ми се споменава ни Неделчо, ни Мани. Много принципни го раздават, ама зад гърба им ги плюят. Сигурна съм, че и те нямаше да вземат предимство, а Манито както искаше да завзема властта, веднага щеше да скокне до небето при възможност за два гласа. Неделчо пък щеше да надскочи и Манито...

# 749
Това предложение от Продукцията не мисля, че има играч във формата който щеше да го откаже.

Общи условия

Активация на акаунт