💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 092
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 975
Не виждам и 1 от Бойците, който би бил добър в играта тази вечер. Може би само Соня, но пак не съм сигурна. От Шампионите очаквам добро представяне от Елизабет, Елена, Андрей, евентуално и от Алекс. Шампионите трябва и искам да победят.

# 976
Много се пънем тук, но искам да ви кажа че продукцията както манипулира тях, по точно същия начин манипулира и нас. Много добре знаят как нормален човек би реагирал на Неделчовото поведение в комбинация с чучелото и сценария е написан точно в този ред на мисли. За мен поведението на Неделчо е режисирано 100% за повече гледаемост. Това е отвратително.

# 977
Ако Бойците са на съвет би трябвало да предложат на Морунов за 50 гроша имунитет за 1 седмица. След като на Мани за 100 и предложиха 2 седмици
Не знам, аз  не вярвам нито на Соня, нито на Стоян че са в коалиция с Морунов. Особено на Стоян му личи че го е яд че Морунов е силен и вижда яка конкуренция в него

# 978
Аз си мисля нещо. Довечера играта е точно за Шампионите. Бойците трябва да имат някакъв луд късмет, за да спечелят. Наясно сме, че продукцията си решава кое племе кога да пада. Дали не е идеята Морунов точно сега да си използва сабите + 2 гласа като капитан? Не се знае кога пак ще бъде капитан, а с 4 гласа може много да промени номинациите. А имунитет не знам дали биха предложили на някого, но ако да - само на Стоян.

# 979
  • Испания
Стоян има 100 гроша, Мартин - 50, Морунов 50. Ако предложат имунитет на същата цена като на Тъ, нищо няма да остане за номиниране. Лудото Ленче е с имунитет. Остават Соня и Неделчо. Да взимат раниците и да заминават директно, ако победят шампионите.

# 980
Според мен ще купуват гласове бойците на този съвет. Те го обсъждаха вчера. Морунов няма да ползва сабите, но за 50 гроша може да си купи 2 гласа, ако важат правилата за Мани. Стоян няма да си купи имунитет, гаранция, той също ще даде пари за гласове, както и Мартин. И става мазало. 4 гласа за Морунов, 3 за Стоян, 1 за Соня. 1 за Мани, 1 за Неделчо и 3 за Мартин. 8 на 5. Няма да успеят триото да пратят Неделчо срещу Мартин и не виждам защо ще си харчат парите. Точно сега срещу приключенските жени се очертава лесна елиминация. Бойците ще оцелеят.

# 981
Може би тази седмица е ред на Милена да отпада от Симеон.

# 982
  • Испания
По-добре Семира.

# 983
Имам известни подозрения, че продукцията предпочита да държи Семира, а Милена ще излезе преди нея.

# 984
  • Испания
Възможно е. Аз предпочитам Семира да си ходи, но продукцията има афинитет към получужденците.

Друго ми прави впечатление. Всички от шампионите бяха възмутени от постъпката на Морунов, но само Александър показа, че се е заблуждавал след излъчване на епизода снощи. Останалите са в пълно мълчение по въпроса.

# 985
И аз съм фен на Борис, освен това и на Андрей и Морунов, като играчи всичките де. Иначе Морунов има много красиви очи, но поради олисяването и изсечените си изпити черти на лицето изглежда по-възрастен.

И на мен това са ми фаворитите Simple Smile Александър също се представя добре

# 986
  • София
Александър и Андрей са много добър тандем, добре се сработиха и им се получават нещата. Мисля, че и в личен план намериха обща приказка.

# 987
  • Испания
Ура! И Андрей се изказа.

# 988
  • София
Ама защо така този лош Андрей иска да утрепе мис Змейка, беее, а кой сега ще им върши черната работа Joy

# 989
  • София
Току-що засякох - Димо броеше бързо, кулата на жълтите падна на четвъртата секунда. Да им имам правилата, да им имам прилагането им.

Това не е вярно! Аз току що гледах и също засякох, повече от 5 секунди минаха.

Общи условия

Активация на акаунт