💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 097
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 155
Изражението на Паулина като я отстреляха с два гласа беше безценно. Седеше си усмихната и наблюдаваше кротко отстрани номинациите и БАМ - сигурна номинация.
Вторият глас на капитана става все по-решаващ. Жалко, че не са избрани капитаните в битка.
А Валентин какво се оплете в оправдания. Да каже просто, че не я усеща толкова близка колкото другите, което си е вярно.

# 1 156
Понеже не съм гледала точно тези епизоди, Неделчо наистина ли е говорил зад гърба на Мани?
Когато бяха номинирани с Елия, каза ,че му било все едно коя от двете ще се върне, нямало да съжалява за нито едната. Соня после с това ги посрещна и естествено беше поукрасено. Неделчо и в очите и казва на Мани, че е слаб играч, но в момента е в коалиция с нея, просто защото няма с кой друг, така че едва ли може да бъде обвинен точно, че и говори зад гърба.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 23:12 от Blackbling

# 1 157
Те в общи линии Соня и Неделчо се редуваха да говорят против Мани и да сплетничат с нея. Първо Соня коментираше с Мани Неделчо колко е зле, след това той настрои Мани срещу нея. Не, че в това племе има някой, който обича Мани, по разбираеми причини.

# 1 158
  • София
Защо да е приключенец и Поли?
Защото е рано за племе с 5 човека ли?
С четири и Мани на амбразурата следващата седмица.

хехе;)
ами и мен ме притеснява точно този факт. много е рано за племе с 5 човека и шестото ми чувство крещи това което ти си мислиш ама не ми се иска и ще ме е яд. Но няма пък, напук си държа боец да си ходи, хау!:)

# 1 159
Те в общи линии Соня и Неделчо се редуваха да говорят против Мани и да сплетничат с нея. Първо Соня коментираше с Мани Неделчо колко е зле, след това той настрои Мани срещу нея. Не, че в това племе има някой, който обича Мани, по разбираеми причини.
Мани се настрои срещу Соня, когато тя беше нападната на масата от Неделчо и основно Стоян и не беше защитена съответно от Соня като жена.

# 1 160
О, недейте отписва Поли! Тя е силен играч, а и според мен е от любимките на продукцията и я гласят за победител. Туджаров има доста проблеми в игрите, тъй че той е по-застрашен от двамата. Пък и зависи каква е битката. Като нищо и боец може да отпадне. Соня и Мартин също не са особено комплексни.

# 1 161
Скрит текст:
Защо да е приключенец и Поли?
Защото е рано за племе с 5 човека ли?
С четири и Мани на амбразурата следващата седмица.
хехе;)
ами и мен ме притеснява точно този факт. много е рано за племе с 5 човека и шестото ми чувство крещи това което ти си мислиш ама не ми се иска и ще ме е яд. Но няма пък, напук си държа боец да си ходи, хау!:)
Винаги могат да им "прелеят" играч от друго племе.
Ако трябва да избирам между Паулина и Туджаров - Туджаров ми е по-интересен като играч.
Дано не съм прав, защото чисто като мъж за мен е удоволствие да гледам Паулина - може би най-красивата жена ( може би заедно с Бояна ) участвала в Игри на Волята. И далеч не слаб играч на арената.

Най-добрия вариант за мен е при Симеон да отиде Мартин и да си помълчат малко заедно.

# 1 162
В друго племе да беше Морунов, щях да го осъдя, че взе парите, ама при това положение не мога. Все пак Мани и Неделчо първи тръгнаха на нож. А и мисля, че Морунов взе личната награда само заради гласовете, за да може да махне Мани, което ще помогне на цялото племе.
ААА вече ПроДупцията даде разяснение по въпроса.Неделчо се вапца с Мани и Марти, като отговор , а не като инициатор на коалиция.
Първо ще ви прочета после ще коментирам днешната серия.
А и имам парче пуканка между зъбите ..
та първо да го извадя🤪

# 1 163
  • София
Нека все пак видим, кои ще са номинираните утре от бойците, че ние наредихме кой да ходи при Симеон, а дори не знаем официално кои ще са другите двама номинирани. 😁
Но които и да са, аз съм си за приключенците. Това е най-интересното и равностойно племе без да имат някакви топ спортисти или атлети.

# 1 164
  • Испания
Рабухчиев подготвя нещо със Симеон.
Скачат по морените на Витоша.

# 1 165
  • Вестерос
Aлен Делон Морунов ли е?
Някой от всичкото това писане, разбрал, че даваме рамо на Морунов заради сините очи, не защото има други качества.
Хахаха, еее хубави са му очите, дам...

# 1 166
Неделчо бързо пали и си казва какво му е на акъла,а Соня подмолно говори зад гърбовете им.А относно че гласът на Милена бил напразен,не е така.Тяхната цел беше, ако могат да излъжат човека, за която е гласувала Милена да гласува за нея,а не за Тунджаров.Така ставаха трима човека с по 2 гласа и Валентин като капитан щеше да прати Страцимир и Паолина да дуел.Милена дори да беше гласувала за Поли или Страцимир беше все едно,единия от тях заедно с Туджаров отиваше на съвет ,докато така имаха шанс да запазят Туджаров.

# 1 167
...нямала да има кой знае каква файда с Мани в отбора. Няма двоен аршин, това не е отбор за който да се бориш и по добре всеки да се спасява сам, със собствените си умствени и физически възможности....
По същата логика защо тогава Неделчо да се бори в битката, след като няма файда?
Значи за Морунов няма файда, ама за Неделчо файдата е голяма. Ми ето това е двойният аршин.
И за протокола, Морунов не ми харесва визуално , визуално ми харесват Стратимир и Андрей

Хайде отговори ми кой нанася по-голяма щета на племето - Морунов като не има даде някоя и друга минутка преднина или Неделчо с това че пази Мани ( и то за да може да ползва гласът и за свои облаги - гласуване срещу опонентите му )

# 1 168
Аз пък харесвам Поли супер секси мацка е. Освен това се справя доста прилично в игрите а това че е кокетка и знае как да се налага и да си играе играта е само в нейн плюс. 😉.Да се сучеш около мъжете и да умееш да си играеш играта е съшо толкова добро качество колиото да си силен на арената.

# 1 169
  • До морето
Съвсем други очаквания имах аз за Неделчо. С тая визитка дето чел всичко, гледал всички сезони.... А, накрая "Ама трябва да си ги казваме нещата" и "Ние трябва в очите да си говорим и да сме откровени" и ходи и се плювчи на всички.

И всяка мисъл, която му мине между ушите не я казва, ами я изкрещява! Бе, трай си, бе. Нали си стратег?!?! Даже очаквах да се досети, че има нещо скрито, че Морунов е взел нещо друго, а не грошове, а той толкова простодушно, не само, че не се усети, ами и истински се възмути и го обяви пред всички. Въобщеееее, много им куца социалната игра на всички. Много! Ми гледайте 2-3 сезона на американския Сървайвър и тогава влизайте в такива формати.

Общи условия

Активация на акаунт