💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 075
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 020
Пак казвам
Това предложение от Продукцията не мисля, че има играч във формата който щеше да го откаже.

# 1 021
  • Варна/Лондон
Понеже още сме на тема Неделчо, за мен той сам се издаде, че от чиста злоба санотира играта, като подхвърли на Морунов че е Чичо Скруч, и злобно изкометира, че щом е взел парите, ще се мъчи сега. И това ако не е злоба и миши характер, то кое е?
А да си вземеш жълтиците при положение, че по подразбиране си изпратен там да играеш за отбора, какво е? Защо ви е толкова двоен аршина? Защото Морунов ви бил много секси ли, пък Неделчо не?
Дреме ми кой бил секси и кой не🙂 Тя и Мани играе за племето, ама я видяхме колко може, а Морунов, ако беше взел преднина за племето, нямала да има кой знае каква файда с Мани в отбора. Няма двоен аршин, това не е отбор за който да се бориш и по добре всеки да се спасява сам, със собствените си умствени и физически възможности. Защото точно Морунов носи и влачи Мани, а бе я остави да се спасява сама. Дал е на отбора достатъчно, да дават другите сега.

# 1 022
  • Sofia
Понеже още сме на тема Неделчо, за мен той сам се издаде, че от чиста злоба санотира играта, като подхвърли на Морунов че е Чичо Скруч, и злобно изкометира, че щом е взел парите, ще се мъчи сега. И това ако не е злоба и миши характер, то кое е?
А да си вземеш жълтиците при положение, че по подразбиране си изпратен там да играеш за отбора, какво е? Защо ви е толкова двоен аршина? Защото Морунов ви бил много секси ли, пък Неделчо не?
Не, за мен външният вид в случая няма никакво значение. Постъпката на Неделчо е типична за дребна, злобна, дълбоко комплексирана и жалка душичка. Когато видя подобно поведение от Морунов или някой друг, ще бъда една от първите, които ще го изхейтят. Всеки има комплекси, но не виждам смисъл да си ги избива върху останалите. Няма какво да се лъжем, Неделчо се почувства застрашен, хвана го шубето за собствената му козинка, иззлобя, и стана това, което стана. Simple Smile

# 1 023
А за играта тази вечер голяма изненада ще бъде, ако Елизабет не спечели победата.

# 1 024
Предимството, което спечелиха шампионите миналата седмица от капитанската битка, беше толкова смешно, че изобщо не повлия на изхода на играта.

# 1 025
Нали идеята е точно да си хитрец от класа. Морунов, а и който и да е, не дължи обяснение на никой. Чучелото нали това каза и то "ми Добата как спИчели" и тя така с хитрост се надявала. Тя ако беше мислила за другите, отдавна да ги беше лишила от присъствието си, вместо да ги дърпа назад и да ги тормози директно и индиректно.

# 1 026
...нямала да има кой знае каква файда с Мани в отбора. Няма двоен аршин, това не е отбор за който да се бориш и по добре всеки да се спасява сам, със собствените си умствени и физически възможности....
По същата логика защо тогава Неделчо да се бори в битката, след като няма файда?
Значи за Морунов няма файда, ама за Неделчо файдата е голяма. Ми ето това е двойният аршин.

# 1 027
  • Испания
Тя и Мани играе за племето, ама я видяхме колко може

"Играейки" за племето /страх ме е от водата, не познавам тревите, крампите ми.../, взе че си купи имунитет за 2 седмици, та да огрява и да не ги лишава от безценното си присъствие. Прав е Андрей: Морунов е трепач, а Тъ е за трепане.

Ще съдим Морунов, защото му стопиха лагерите злобарите от племето му, включително Стоян! Хайде, де!

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 21:22 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 028
Предимството, което спечелиха шампионите миналата седмица от капитанската битка, беше толкова смешно, че изобщо не повлия на изхода на играта.
Да. Миналата седмица беше нищожно предимството.
Но понякога е точно обратното. Много сериозен лост на Продукцията е това с "предимството" да насочват играта в посока която искат.

# 1 029
Няма какво да се лъжем, Неделчо се почувства застрашен, хвана го шубето за собствената му козинка, иззлобя, и стана това, което стана. Simple Smile
А Морунов избирайки жълтиците и двата гласа, не го е хванало шубето, така ли?
Хора, това се опитвам да ви обясня. Постъпките и на Морунов, и на Неделчо са една и съща, обаче единия ви е по-симпатичен.

# 1 030
  • Sofia
В случая няма симпатии! Приключвам спора, който разбрал, разбрал. Simple Smile

# 1 031
Мен Морунов външно не ме кефи, Марти ми е готин примерно. Но човека си беше прав да си гледа себе си.

# 1 032
  • София
Че е индивидуална, така е ама чак накрая. В крайна сметка те още дълго ще бъдат един отбор та всеки да мисли за собствения си г*з. Но хора всякакви. Да не забравяме,че ако беше толкова индивидуална, Юли щеше да е победител в сезон 1, а не Добата с пояса. Но публиката реши да го набие на Юли въпреки всичко.

# 1 033
В друго племе да беше Морунов, щях да го осъдя, че взе парите, ама при това положение не мога. Все пак Мани и Неделчо първи тръгнаха на нож. А и мисля, че Морунов взе личната награда само заради гласовете, за да може да махне Мани, което ще помогне на цялото племе.

# 1 034
Е как ще е една и съща постъпката на Морунов и тази на Неделчо? И какво общо има кой бил секси? Извинявам се, ама това е много повърхностно изказване.
Аз бях топ фен на Неделчо в началото, ама няма как да ми харесва такова поведение и да го одобрявам. Той снощи явно се изгаври с усилията на отбора и най-вече на Морунов от яд, че той си взел лична награда. А Морунов прави 100 курса с пълната кофа, за кой се бореше и той не знае сигурно. Неделчо като го хвана яд, да беше му казал още вечерта - "Е, може ли така бе, човек?", а той го поздрави, че добре бил направил. Еми дребна душица е, да.
И ако Соня има вина за лагерите и донякъде Стоян с откровеност до глупост, то Морунов каква вина има, че те двамата са го харесали и че Неделчо отиде и заформи нова коалиция и му заяви, че те са срещу тях.
Никакъв двоен аршин не виждам аз.

Общи условия

Активация на акаунт