💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 80 002
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 680
Жалко, че съм физически подготвена, колкото Мани и никога няма да участвам в реалити
Ако си като Мани, продуцентите ще те харесат и ще те гледаме в следващия сезон. Grinning

# 1 681
Снощи в промото не наказваха ли един човек с директна номинация?
И нов играч.
Сега виждам, че  цяло племе отива на реката.?
Толкова дим и пушеци, накрая да не се окаже
Кьор фишек

# 1 682
В понеделник с директна елиминация е наказан само един участник от "съгрешилото" племе ли или цялото племе.
Според мен в понеделник червените ще получат чисто нов участник, а сълзите от жълтите са за Братоев. Явно след лекарския преглед на рамото му не позволяват да продължи.  Поне така искам да се случи.

# 1 683
  • Испания
И нов играч.
Сега виждам, че  цяло племе отива на реката.?
Кьор фишек

Да, така беше.

Вече имам чувството, че снимат по няколко варианта на всичко. Според случая вадят този или онзи. Как иначе да си обясним едно промо снощи, друго - днес.

# 1 684
Жалко, че съм физически подготвена, колкото Мани и никога няма да участвам в реалити
Ако си като Мани, продуцентите ще те харесат и ще те гледаме в следващия сезон. Grinning
Абе аз знам, че ще ме вземат- и устата ми голяма, и ги редя едни и в игрите ще късам нерви Joy
Може пък на пъзелите да блесна и да им измъкна наградата Joy

# 1 685
  • София
И нов играч.
Сега виждам, че  цяло племе отива на реката.?
Кьор фишек

Да, така беше.

Вече имам чувството, че снимат по няколко варианта на всичко. Според случая вадят този или онзи. Как иначе да си обясним едно промо снощи, друго - днес.
Da,вчера един беше нарушил правилата,днес -групова конспирация.А е едва събота...
Такъв случай досега не е имало откъм анонси.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 19:31 от avicom

# 1 686
Още снощи дадоха, че цялото племе нарушило правилата отива на реката и отделно един е директно номиниран. Явно големия извършител на каквото е там. Все някой трябва да е в центъра на нарушението. Специално го върнах отдеве края на предаването да чуя

# 1 687
Абе аз знам, че ще ме вземат- и устата ми голяма, и ги редя едни и в игрите ще късам нерви Joy
Може пък на пъзелите да блесна и да им измъкна наградата Joy
Остава и да не можеш да плуваш Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  за там си. Да си знаеш Simple Smile

# 1 688
  • Испания
Още снощи дадоха, че цялото племе нарушило правилата отива на реката и отделно един е директно номиниран. Явно големия извършител на каквото е там. Все някой трябва да е в центъра на нарушението. Специално го върнах отдеве края на предаването да чуя

Това не е вярно. Ето промото от снощи:

# 1 689
Не знам кой, кога и с какво е съгрешил, кое племе отива на реката и кой е директно номинираният играч, но вече виждам как ще разпаднат Шампионите. Те са най-силното племе засега и по Тупаревата логика точно тях ще прецакат. А може още в понеделник по някакви смешни причини тях да нахендрят. Така и не разбрахме кой отвърза кучето, та може и това да е. Не виждам защо провинени да са Туджаров и Валентин заради коалицията си. Доколкото помня не са само те в коалиция, а и такива неща не са забранени. Все пак стискам палци Приключенците да са на пангара в понеделник.

# 1 690
  • Испания
Всеки сезон разпадат най-многобройното и силно племе.

# 1 691
Преди да започне форматът, Витомир гостува в сутрешния блок и каза следното: "В този сезон имаше извънредни обстоятелства и извънредни мерки от наша страна. Не съм очаквал такова чудо, честно казано. Като дойде времето, ще дойда да ви разкажа, защото това беше изумителна ситуация, много малко хора са попадали в такова положение".
Може това чудо невиждано да гледаме в понеделник.

# 1 692
  • Варна/Лондон
То както е тръгнало, може и мен да вземат, много съм комлексна:трътката ми е сааамо малко по голяма от на Мани, но нямам нейните мигли да ги ползвам за чистачки като плувам. Плувам иначе, два стила-жабешки и кучешка. И по гръб, ама само като се наям. А да,ям като Николай, ама без майонеза, та и там ме бройте. Разни змейки, висилки, подскоци, лазене, съм пас, но разбирам от пъзели, та ще ме пазят за тях. Спала съм на палатка, цели 2 пъти по 3 дни, значи до седмица може и да устискам на реката. Е, верно без барбекю и газов котлон, но пък мога да мрънкам, нареждам и да се оплаквам-там съм много добра. А па колко съм умнаа, чак не мога се позная, та такива като Мартин ще ги правя на пестил на игрите-само да се обърне и хоп тапичка, ще се чуди от къде му е дошло. А, за малко да забравя-мога, ако много видя зор и няма накъде, да си направя прашки даже и от клин, за да допринеса за секси - закачливия биг брадърски тон на ИВ. Даже няма да пускам заявка за участие, очаквам сами да ми се молят след като прочетат колко компонентен играч съм.

# 1 693
Джеронимо, виждам Ви като потенциален победител в Игри на волята сезон 4!
Такова "чудо невиждано" за момента си остава Мани. Да видим все пак за каква простотия иде реч.

# 1 694
Не мога да повярвам, че с такива данни  Джеронимо се има за многокомпонентен играч. Ами възрастта, имайте малко респект към възрастта!

Общи условия

Активация на акаунт