Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, днес ходих до един от магазините на борн и купих два пакета мегаперли- за бяло и за цветно. Обаче имам големи съмнения за срока на годност, тъй като жената там се опита да ме излъже няколко пъти (като например, че праховете и течните перилни препарати имали 5 години срок на годност и прочие), та бихте ли ми помогнали, защото не можах да разбера кога са произведени.
Дайана, ти си взела мегаперлите от партидата, за която и аз мрънках и се чудих дали са стари и да ги връщам ли, защото не усещам аромат, или да си ги ползвам. Аз ги взех от магазина на НДК и на мен ми пробутаха тезата за дългия период на годност Blush, затова питах тук и се кротнах. Ползвам си ги и нямам оплаквания.

# 226
https://www.emag.bg/perilen-preparat-ariel-touch-of-lenor-fresh- … earch-Action=view
На този Ариел мисля, че му е добра офертата, но дали наистина а за цветно?
С ленор съм виждала само за бяло.

# 227
С Ариел компакта  се виждам в чудо- днес пълна пералня с бельо, сложих минимум и беше пенене до Бога, финалната центрофуга- дантела от пяна по люка, после две екстра плакнения .
Какво се случва , не знам, освен да е текнала минерална вода по тръбите и да пени така.
После прах цветно с минимум течен Ариел, същата работа.

# 228
Е, преди време нали ви мрънках тук, че с Ариел много пяна, много чудо дори и при дозиране под минимума за съответните кг и твърдост на водата.
Дозирам си минимално и това е.

# 229
  • оттам, откъдето започва България
Пера с:

Към момента нямам оплаквания от прекалено разпенване. В моя град водата е средно твърда към твърда.
Може би ползваме различни прахове. Simple Smile

# 230
Този показания Ариел , не прави пяна , обаче ...
Пълна скръб .. За нещо не става ..

# 231
Точно с него пера , но за цветно.
Пяна като за световно, но ми харесва как изпира. Днес имаше един чаршаф с петна, излезе като нов.
И нашата вода се води средна към твърда, този прах го ползвам от години и постоянно намалявам количеството.

# 232
Този показания Ариел , не прави пяна , обаче ...
Пълна скръб .. За нещо не става ..

Thinking И за кое нещо не става?

# 233
Нито избелва , нито петна пере . И при 40 С , и при 90 С ..
Какво друго трябва да се очаква от него ?

# 234
Това е твое лично мнение. Simple Smile

Моето мнение е друго.

# 235
На мен това ми е мнението . Ама все пак за цената си – толкова .
PPP  - https://shop.lillydrogerie.bg/za-cvetno-18-praneta

# 236
  • София
Някъде в София Персил прах на промоция? Трябва ми за цветно.
   В Билла има на промоция на 11,90 лв., 36 пранета.Аз купих.

# 237
И праха ли е включен в промоцията? В брошурата им пишеше само за гела и дисковете.

# 238
Аз си купих показания Ариел за цветно с Ленор. Изпрах 2-3 пъти с него вече - пере, миризмата обаче не ми е като на Ленор (синия класически от 100 години).
Водата става една идея "по-сапунена" сравнено с Персил за цветно дето имам. За сега не ми остава по люка, но и аз слагам малко по-малко от указаната доза.
На опаковката на Ариел пише дозирайте според големината на пералнята - не според кг пране?!

# 239
  • София
И праха ли е включен в промоцията? В брошурата им пишеше само за гела и дисковете.
Да, в брошурата са посочени на промоция гел и капсули, но и прахът е включен.

Общи условия

Активация на акаунт