Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
А колко по-хубава беше...
Заради катализатора ли ?

# 376
Аз пък си изчистих пералнята и вчера ми донесоха сушилнята.
Днес нямам търпение да я пробвам Blush

# 377
  • София
Честито!
Започни с хавлиените кърпи 😀😀

Да не се шашнеш - в началото много мъх остава във филтъра. Като минат по 2-3 пъти през сушилнята, няма да е толкова много.

# 378
Guess, и от оригиналната сол (не помня на Бекман или Хайтман беше) ли са махнали катализатора?

# 379
Не, тези двете са си с катализатора.

# 380
  • Варна
Прословутият Скип за бяло от Гърция, прах, също както и течния, преди време ми изкара бялата покривка за маса с петна. Без добавки не става значи. Иначе чорапи добре пере.
На Персил течен за цветно и на мен ароматът взе да ми дотяга. Все плакна повторно, за да го усещам минимално. А за доста дрехи, изрично не желая омекотител.

# 381
  • София
Новите персили не миришат толкова зловонно. Зелената опаковка, бялата и дийп клин. Другият и аз спрях да го купувам, заради гадната химическа миризма.

# 382
  • Пловдив
Този Скип сдали е ок...как мислите?
https://ttmarket.bg/product/skip-active-clean-prahoobrazen-peril … -402-kg67-praneta

Отворих случайно да видя за мегаперли Simple Smile
https://ttmarket.bg/product/prahoobrazen-perilen-preparat-persil … -nemsko-kachestvo
И да питам за това...нещо ново ли е? Пише перли за пране...https://ttmarket.bg/product/lenor-in-wash-scent-booster-beads-pi … gliysko-kachestvo

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 09:36 от mystic woman

# 383
Перлите за пране може да се ползват вместо омекотител.
Не са нови.

# 384
  • Пловдив
Не са нови.
и аз ги мислих за омекотител, но пише в инструкциите...поставете на дъното на барабана преди прането, та...? Демек ще омекотяваш заедно с праха, а не накрая Rolling Eyes

# 385
  • Sredets/Burgas
Не омекотяват. Това са парфюмни перли. Ароматизират  — нищо повече.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 10:36 от Butterfly_Lovehunter

# 386
Не са нови.
и аз ги мислих за омекотител, но пише в инструкциите...поставете на дъното на барабана преди прането, та...? Демек ще омекотяваш заедно с праха, а не накрая Rolling Eyes
Да,в барабана се слагат.
Доста силен аромат е.

# 387
Тея перли вече над 10 години ги има . Първо бяха само Силан,  после дойдоха и Ленор .
Тези са Лимитирана версия,  има и същия перилен препарат -  Bold .
Перлите само ароматизират.

# 388
Не, тези двете са си с катализатора.
Ти коя би препоръчала и всъщност намират ли се в България? Помня, че преди имаше в Кауфланд (ама Хайтман ли беше, Бекман ли...), може би Елитис...

# 389
Хайтман, да. На Бекман продукти сякаш скоро не съм мяркала.
В Елитис има на Хайтман продукти. В Кауфланд надценката е отромна; в Елитис е по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт