Перилни препарати и омекотители - 67

• 44 902
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Това е фотоизбелител на BASF. Предлага химическо избелване при сушене на слънце.

Защо питаш? Къде го видя това?
След известен период на Персил, си взех един пакет Бинго (стара моя любов) и на пакета го пишеше... "Формула дрън дрън... белота дрън дрън... tinoluх дрън дрън"... Това значи реално би трябвало да избелва и от слънчева, и от изкуствена светлина? Само в процеса на съхнене, или и после, докато си носиш дрехите, ще продължават да избеляват? Grinning Grinning

# 422
Преди време някой беше написал , че в Елитис се продава немски Ариел Компакт . Сега има ли го още ?
Още го има в бургаския магазин.

# 423
Преди време някой беше написал , че в Елитис се продава немски Ариел Компакт . Сега има ли го още ?
Благодаря , Гес .

# 424
  • На изток от Ада
Явно не във всички магазини, в Стара Загора го нямаше.

# 425
# 426
Момичета и момчета, ще пазарувате ли перилни препарати сега на блек фрайдей, и ако да от къде и какво Simple Smile

# 427
Понеже баща ми не се отказва от омекотителите му взех това :

# 428
  • Пловдив
От къде? Simple Smile

# 429
Имаме една верига магазини в нашият град - Перфект.
Кърджали е градът.
5,89 лв беше цената за 64 пранета.

# 430
  • Пловдив
Имаме една верига магазини в нашият град - Перфект.
Кърджали е градът.
5,89 лв беше цената за 64 пранета.
БРАВО! В Пловдив такива цени ня-ма! И продукти като тоя, де...поне в масовата мрежа Simple Smile

# 431
Точно вчера го видях този прах на цена 7лв, ама не бях сигурна как е като качество. Исках първо да видя в темата Simple Smile мненията за него.

# 432
Natt***, впечатлинията са ми от днес- първо пране. Изпра перфектно много мръсни работни дрехи. Има и приятен аромат.

# 433
Много благодаря Flowers Hibiscus! Отивам да си купя тогава, защото и цената ми се видя супер Simple Smile.

# 434
  • София
Това е нашето Омо.

Общи условия

Активация на акаунт