🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 455
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
на лечев отборът е най-добър и то доста.

# 316
  • IC 1101,Abell 2029
Надежда Панайотова както се разбра е в "Гласът" по молба да дъщеря си,пък и 50 бона са си достатъчно добра мотивация.Спомних си я от тази компилация.

# 317
  • До сърцето...
И аз се учудих. И Махрез го изгони Глена, а остави онази жена с песента на Елза. Явно чужденците ги чистят.

# 318
А какви всъщност са правилата за участие в шоуто? По моята логика хора, които имат сключен договор с музикална компания, не бива да участват. Десислава Христова от Латида е част от Бон-Бон Мюзик и даже издадоха албум миналата седмица.

Иначе стискам палци на Лидия Ганева, Симона Кръстева, гореспомената Десислава и повечето участници. Талантливи и пеещи хора са. Иска ми се да чувам повече български песни от тях.

# 319
Промяната на правилата е от този сезон, споменаха го още на първото издание тази година.

Според мен промяна е по-справедлива спрямо старите правила. Така се дава равен шанс на всички участници без значение дали излизат да пеят първи, по средата или последни. Със старите правила първите имаха предимство, защото треньорите трябваше да си запълнят бройката и ако някой талант се паднеше сред последните пеещи на него нямаше как да се обърнат четири стола и шансът му да продължи беше много по-малък спрямо някой пеещ в началото.

# 320
  • IC 1101,Abell 2029
Правилата изглежда си ги определят както им скимне на местна почва,щом могат да сътворят такова нещо като "Първо ги канят в шоуто,после веднага ги гонят нищо че са им обърнали столовете".Не може ли според реда на записване на участниците,който артиса да остане за следващият сезон.

# 321
  • София
За мен хора над 40 нямат място в това шоу. Нито тепърва кариера ще правят, нито нищо. Нека им се обръщат, за да им начешат егото, но после да си продължат тези, които тепърва могат да се развиват. Същото важи и за тези, които имат музикална кариера по принцип.

Иначе отбора на Лечев ми е фаворит за сега. Ще дам шанс на мъжете в този сезон. Онзи с чочката на главата, който е участвал в същия формат в Германия ме радва много, както и украинеца /молдовеца, който не можа да дойде. Яд ме е, че накрая остави онзи жлембльо с дългата коса - добре пее, но не понасям такива лигави инфантили на средна възраст. Като онази от Бон-бон - и тя същата инфантилна лигла

# 322
  • София
Щеше ми се да слушаме Махрез още.

# 323
  • София
Относно правилата - според мен трябва да има един междинен тур, на който всеки да изпее пред своя ментор дадена от него песен /както е в Х фактор/ и после да си редуцират бройките на база второто изпълнение. Така ще видят кой как се справя с песните извън зоната му на комфорт и ще могат да преценят кой има потенциал за разгръщане и кой си е заложил само на сигурното, колкото да мине кастинга

# 324
  • Испания
Това не може да стане, защото са различни формати със свои правила.

Избирането на повече от нужното количество участници пак е някакво глупаво българско нововъведение. Не знам кой им разрешава да го правят.

В момента вървят руският и испанският формати. Няма нищо такова.

# 325
  • София
Добро утро! Coffee Я кажете за тези като мене, които заспаха баш при представянето на отбора на Лечев, колко души бяха в него и кои махна. Мерси предварително! Blush

# 326
На моята рок душа, всички от отбора на Лечев и харесаха, с 1-2 изключения. Само, че защо остави онзи Шеки, който също има някаква кариера, трябваше да е Андон.
Яд ме е за алжиреца, исках да го чуя с други песни, да го видя на сцената, не на стол.

# 327
  • София
Изненадах се, че най-много хора бяха избрали Галена. Тя трябваше да се лиши от 6-ма, а от отборите на другите треньори отпаднаха по-малко участници.

# 328
  • София
Не разбрах,а тя за какво е там?Тепърва кариера ли ще прави,след като и така си е уредила живота?Нещо ще си доказва сама на себе си ли?Изобщо не ми харесва.И защо с песен,която тя пее за филма?Да си беше избрала нещо друго,с което няма да е разпознаваема.Хем ще си доказва на себе си,хем ще блесне.Евентуално.
Ами нали трябва да има някой който да отпадне после. Затова имам чувството, че редакторите канят такива изпълнители, хем да ги представят пред обществото, хем после да има кой да отпада.

# 329
Участниците при Галена сами се прецакаха. Помислиха си, че ще им е лесно при чалгарката, защото никой няма да я избере, и така се събраха много силни участници при нея и трябваше да минат през просото. Щяха да имат повече шанс при другите треньори, но от тарикатлък така става.

Общи условия

Активация на акаунт