🎤 Гласът на България - сезон 8

• 34 025
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
На мен тези две девойки изобщо не ми харесват.

# 631
  • Бургас
Гласът на Илин ми харесваше повече. И с това "по-готов"?! Защо не оставят публиката да прецени? Много, много са субективни т.нар. "ментори".

# 632
Добре започна, вяло завърши. За Димитър съм.

# 633
И аз предпочитам Димитър.

# 634
Много добро изпълнение. Димитър много ми хареса, обаче не мога да се пречупя по отношение на визията му, така че предпочитам Надежда. А тя как можа да се облече с това плисе - изглежда, като торта в ханша

# 635
Антон, или Иван - не знам. Песента ли не е за тях, те ли не са готови, за да продължат. Любо да си решава.

# 636
Две бездарни момчета, които крещейки се опитаха да имитират пеене.
Посредствена песен, посредствени гласове, посредствено изпълнение. Физиономията на Любо беше доста красноречива. А това момченце с оранжевата риза пък изобщо няма място в такова предаване.

# 637
  • Бургас
Да, толкова по - талантливи участници отпаднаха. Можеха да ги групират така,че и двамата да си заминат рано - рано, ама...На Любо "пристрастията"...

# 638
Петя ми пълни душата, дано продължи.

# 639
  • DE
Тук е ачик, ачик работата, Петя естествено.

# 640
Безапелационно победа за Петя. А е и много красива, и екзотична. Избирам си я за трети фаворит

# 641
Е,забравих за формата и чак сега включвам.И на мен ми харесва Петя.

# 642
Това е Гласът за мен-Петя.Няма друг такъв космически глас и мощ. Само бих искала да я чуя и в друг жанр.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 22:53 от Amber*

# 643
Може би само българска народна музика ще пее. Аз нямам против. Даже приветствам.
Преди се опитваха да ги вкарат във всякакъв жанр, но е излишно. Всеки да пее в стила, в който е добър и иска да се изявява. Те са направили своя избор.

# 644
Снощи хванах само края на изпълнението на дуета, и ми се стори голямо викане там. И защо не ги бяха облекли малко по-добре двамата.
Димитър ми е любимец още от кастингите, напомня ми Роби Уилямс.
Ще чакам Мари мар да качи линк, за да видя тази Петя, която хвалите.

Общи условия

Активация на акаунт