🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 814
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
Носенето на мешката си беше чиста провокация на продукцията, след като не са казали колко неща да си вземат, а условието е да си затворят раницата... И да е сгрешила, казвам го без да я оправдавам, не оправдава мрънкането на Ивайло. Не ми е мъжкарско поведение. Приеми си неудобството с чест. Както на никого не прави чест пък да се държиш по този просташки начин. Не харесвам такива хора.

# 556
  • Велико Търново
Е защо сега е играта за 5 точки, след като и за 4, и за 5 ги точкува Деса? Това означава, че не се следва логиката, която снощи беше обяснена тук.

# 557
  • София
Носенето на мешката си беше чиста провокация на продукцията, след като не са казали колко неща да си вземат, а условието е да си затворят раницата...
Това беше условието, но тя си облече блуза и яке допълнително, както и чифт маратонки в ръката, т.е част от вещите й бяха извън мешката.

# 558
  • гр. София
Здравейте, понеже не съм гледала и
ми се струва, че има промяна в провеждането на дуели в сравнение с миналата година. Гледам са на някаква поляна.

# 559
  • Велико Търново
wiwala75, върни се на епизода, когато отиваха ратаи и виж дали мешката на Деса беше завързана. Отделно, че натрупа върху себе си и допълнително дрехи. А още по-отделно е, че след това само се подпираше или пък докато работеше, беше със свалена от гърба си мешка. Да не говорим за опита ѝ да симулира пред лекаря.

# 560
Стискам палци на Теди. Ще гледам после.

# 561
Еее, Иван и Андрей много подкрепят Деси. И миналата година много им личаха пристрастията. Сигурно е приятелка на някоя от техните половинки.

# 562
Олеееее майко ..
Деси е ПОТРЕСАВАЩА в тази игра. Трагична.
Даже не е успяла да разбере как да ги реди ...
За нея съм, ама да хваща самолета.

# 563
  • София
Трагедия е Десито 😀

# 564
Десито нали беше много паметлива. Тотално се оплете тази жена.
Почвам да си мисля, че просто иска да изгуби и умишлено прави грешки.

# 565
Десито нали беше много паметлива. Тотално се оплете тази жена.
Почвам да си мисля, че просто иска да изгуби и умишлено прави грешки.
Тая жена вече имам чувството, че страда от синдрома на Мюнхаузен. На нито една дума не й вярвам.

# 566
  • Велико Търново
Бе доста я разтеглиха тая игра във времето, може пък наистина Теди да е победила.

Еееее, тез двамата не се ли научиха, че не трябва да ги разсейват по този гаден начин. Ето, сега дори и публиката мълчи.

# 567
А тези оправдания вече преливат чашата.
Нереална самооценка в челен сблъсък с кал. В прекия и преносен смисъл.

# 568
Може и така да е с епизода с мешката, не гледам твърде осторожно...
Но е факт, че като си влязъл подобен формат дали ще изпълняваш заради някого наказание или ще ти е наложено от играта, трябва да го направиш с достойнство.
Деси като цяло си смешна, защото непрекъснато се хвали и самоизтъква, пък накрая нищо не прави.

# 569
  • Велико Търново
Е, като става въпрос за достойнство, Деса беше първата, която не прие наказанието с такова.

БРАВООООО!!!
Юхуууууу, Теди победииии!!!

Общи условия

Активация на акаунт